Italia-Suomi live stream 6.6.2016

Italia-Suomi ystävyysottelu 6.6.2016

Tänään Suomen huuhkajat kohtaavat Italian vieraspelinä ystävyysottelun merkeissä. Viime pelissä Belgian kanssa taisteltiin hienosti tasapeli (1-1), vaikka toki pienestä oli kiinni ottaa jopa voitto sieltä. Kuinka käy tänään Italiaa vastaan?

Ennakko: Italia murtaa Suomen Bussin?

Suomi kohtaa tänään illalla kello 21.45 pelaavassa harjoitusottelsusa EM-kisoihin matkaavan Italian, joka testannee Suomen bussia samaan tapaan kuin Belgia aikaisemmassa ottelussa. Suomelle tässä ei ole muuta panosta kuin kokemus kovasta maasta, kun taas Italia tarvitsee keinoja avata pelkästään puolustavan joukkueen muuri.

Edellisessä pelissä Suomi venyi kohtuu harvinaiseen 1-1 tasapeliin maailmanlistan kakkosta Belgiaa vastaan. Suomella oli toki onnea pelissä paljon ja puolustus ei ollut niin kova kuin miltä jälkikäteen vaikutti – esimerkiksi lähes kaikki keskityspallot oman maalin eteen hävittiin, ja vain Lukas Hradeckyn huipputorjunnat pitivät joukkuetta pystyssä. Italiaa vastaan tämä ei riittäne ja olisi kiva nähdä, saako Huuhkajat mitään aikaiseksi hyökkäyspäässä.

Italia – Suomi, 21.45

leo_sport

Striimit otteluun Italia-Suomi (ystävyysottelu)

Peliyhtiöillä homma menee niin, että avaat tilin ja pistät tilille rahaa vähintään sentin (minimitalletus yleensä luokkaa 5€). Ei tartte pelata, mutta kukapa ei löisi vetoa Italian voitolle vähintään kahdella maalilla 😉

uni_itafin


Leave a Comment