HJK – Atlantas live stream 30.6.2016

HJK-Atlantas 30.6.2016 katso live stream ilmaiseksi

HJK aloittaa Eurooppaliigan karsinnat tänään, kun vastaan asettuu Atlantas Liettuassa Klaipeidassa. HJK pelasi viime kaudella vielä Mestarien liigan karsinnoissa, mutta tänä vuonna joudutaan aloittamaan pelit eurokentillä suoraan Eurooppaliigan karsinnoista, kiitos huonosti menneen Veikkausliigakauden ja Cupin.

HJK:n vastustajana pelissä on Atlantas ja seuraava ottelu HJK:lla on heti ensi viikolla, kun käydään otteluparin toinen osaottelu torstaina, seitsemäs päivä heinäkuuta. Tämä on ensimmäinen karsintakierros, josta voittaja etenee toiselle karsintakierrokselle. Suomelta on Eurooppaliigan ensimmäisellä karsintakierroksella mukana myös IFK Mariehamn (IFK Mariehamn-ODD) ja Rovaniemen palloseura RoPS (RoPS-Shamrock Rovers).

HUOM! HJK peli EI näy Unibetilta, vaan he näyttävät livenä RoPS pelin Shamrock Roversia vastaan. Katso ja jännitä miten RoPS:lle käy!

KATSO ROPS PELI LINKKI

un_tv

Live stream otteluun HJK-Atlantas

Atlantas-HJK 30.6.2016 live stream linkit: LINK1, LINK2

HJK-Atlantas 7.7.2016 live stream linkit: LINK1, LINK2

HJK-Atlantas kokoonpano 30.6

Kokoonpano HJK-Atlantas otteluun ilmoitetaan myöhemmin lähempänä ajankohtaa. Muista tutustua myös tänään pelattaviin kahteen muuhun Eurooppaliigan ensimmäisen karsintakierroksen otteluun, kun IFK Mariehamn kohtaa Norjalaisen Odd ja RoPS lähtee pelaamaan Shamrock Roversia vastaan!

Maalivahdit

Hyökkäys

Puolustus


Leave a Comment