Shokkiuutinen! Ilvestä uhkaa putoaminen SM-liigasta

SM-liigan ja Mestiksen ensi kauden lisenssit on jaettu, mutta yksi on tällä hetkellä pois joukosta. Kaikki muut liigaseurat paitsi Tampereen Ilves saivat liigalisenssin.

Ilveksen hakemusta ei hyväksytty lisenssitoimikunnassa, ja suurimpana syynä tähän on Ilveksen heikko talous, joka ei kokonaisuudessaan täyttänyt lisenssiin liittyviä talouskriteerejä. Samasta syystä johtuen Liigasta, jonka piti laajentua 16 joukkueeseen, on vetäytynyt jo konkurssiin mennyt Espoon Blues

Lisenssitoimikunnan puheenjohtaja Tommi Virkkunen vahvistaa Ilveksen hakemuksen hylkäämisen Ilta-sanomille ja kertoo, että Ilveksellä on aikaa täydentää hakemustaan toukokuun loppuun asti, tai Liiga pelataan läpi 14 joukkueella.

Jo vuodesta 1931 jääkiekkoa pelanneen Ilveksen poistuminen olisi liigalle ja etenkin Tamperelaisille iso takaisku. Paikallispelien tuoma into ja raha jäisivät pois, ja lisäksi Tampereen kansi-areena-hankkeen eteneminen voisi jopa pysähtyä tämän johdosta.

Asiasta uutisoi ensin IS.


Leave a Comment