MM-kisojen välierät – ny mennää!

MM-kisat lähestyvät loppuaan, ja nyt edessä ovat jo välierät. Suomi kohtaa omassa ottelussaan enäjänn, ja USa haaastaa Kanadaa parhaansa mukaan iltapelissä. Molemmat ottelut ovat nähtävissä myös MTV3:lla.

21.5.2016, Finnish time GMT+2

16.15 Suomi – Venäjä (Finland – Russia)

Mennääkö finaaliin?

Suomi kohtaa tässä ottelussa kisojen isännän Venäjän. Venäjä on ainakin Veikkauksen mukaan pelissä selkeä ennakkosuosikki, ja kenties ennen kisoja ja kisojen aikaan materiaalia katsottaessa näin asia voikin olla. Venäjä on saanut puolustuspelinsä alun heikkojen otteiden jälkeen erittäin tiukkaan kuntoon, ja maalivahti Sergei Bobrovski ei ole imenyt enää niitä kuuluusia helppoja maaleja. Venäjän ainoa selvä heikkous tällä hetkellä on itselleen pelaava A. Ovechkin, jonka sooloilut voivat antaa Suomelle hyvän mahdollisuuden voittaa.

Suomi saa peliin mukaan Barkovin, joka on todella iso osa Suomen peliä monella rintamalla. Maalissa oleva Koskinen on ollut vakuuttavassa vireessä, ja tämän pitää jatkua nopeiden venäläisten kanssa. Kuka tekee Suomen maalit? Venäjän av on kisojen 11. parasta tällä hetkellä, joten siinä on Suomen iskun paikka!

Tulos: Juodaan viinaa, tullaan viisaammiksi näin..

Streams: Youtube TSN1 Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat MTV3

20.15 Kanada – USA (Canada – USA)

Tulos:

Streams: Youtube TSN1 Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat MTV3

Ohjeita lähetyksiin:

Lataa katsomiseen adblock plus ja adblock killer-reek (ks.faq tai ”sm-liiga”)

Youtuben katsominen: lähetysten näkemiseksi tulisi ladata zenmate, justproxy tai vaikkapa hola parempi internet -lisäosat, joilla voi kiertää maaestot. Myös F-securen VPN voi tarjota mahdollisuuden valita oma maa.

TSN1 Acestream: Click here!

Jääkiekon mm-kisojen oikeudet kuuluvat Suomessa MTV3:lle. Santerin Ässä ei lähetä tai mm-kisoja tai riko MTV3:n oikeuksia lähetysten suhteen. Kaikki mahdolliset lähetykset joita sivustolla tai chatissa pyörii ovat yleisesti löydettävissä googlen hakukoneella, ja hakutuloksia on koottu osaksi sivustoa. Asianosaiset voivat ottaa tekijänoikeusrikkomuksista yhteyttä striimaajiin. Itse striimien katsominen ei ole Suomen lain mukaan kiellettyä.


Leave a Comment