MM-kisojen puolivälierät käyntiin – Tosipelit alkavat! (Linkit artikkelis/chatis)

MM-kisojen tosipelit alkavat viimein, ja mukana on enää vain kahdeksan parasta joukkuetta. Tsekki ja USA kohtaavat yhdessä tiukassa ottelussa päiväpelissä, ja illalla Kanada heittänee Ruotsin romukoppaan. Suomella ja Venäjällä on luvassa kenties helpommat vastukset, kun vastaan tulevat Tanska ja Saksa. Näiden pelien voittajat muuten kohtaavat keskenään välierissä, joten Suomen ja Venäjän matsi on hyvin mahdollinen.

19.5.2016, Finnish time GMT+2

16.15 Tsekki – USA (Czech Republic – USA)

Jatkuuko Tsekin voittoisa taival?

Tsekki on pelannut tähän mennessä hyvät MM-kisat voitettuaan oman lohkonsa ja kukistettuaan päävastustajansa lohkovaiheessa. Parissa pelissä se kompuroi hieman, mutta ei niin paljoa, etteikö lohkon voittaminen olisi ollut mahdollista. Vastaavasti vastustaja USA on pelannut hieman kaksijakoisemmat kisat, sillä se on kompuroinut selvästi enemmän ja pääsi vain vaivoin jatkoon lohkostaan, varmistaen paikkansa vasta viimeisellä kierroksella.

Lähtökohtaisesti Tsekki on näiden kisojen otteilla selkeä ennakkosuosikki. USA:n nuori ryhmä ei ole tähän mennessä saanut tarpeeksi aikaan kaukalossa, ja toisaalta maalivahtipeli on jättänyt paljon parantamisen varaa. Omasta päästä ei löytyne tarpeeksi luottoa molarien taitoihin, jotta peli voisi olla sujuvaa kahteen suuntaan. Tsekillä on tähän mennessä ollut tasapainoiset kisat – koko joukkue on suorittanut vähintäänkin tasaisesti. Tietyt yksilöt, kuten Lukas Kaspar, ovat sitten vastaavasti nousseet esiin kun tarve on tullut. Yllättävää sinänsä. Tänään jenkeille tuskin tarjotaan paljoa mahdollisuuksia, tosin ainahan puolivälierissä pitää yksi yllätys olla…

Tulos: Tsekki lienee parempi kuin jenkit tänään, 4-2.

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

16.15 Suomi – Tanska (Finland – Denmark)

Skipataan yllätykset

Suomi onnistui kukistamaan Kanadan 4-0 lohkovaiheen viimeisemmässä ottelussaan ja varmisti näin ollen “helpon” vastustajan itselleen. Suomi on selkeästi materiaaliltaan ja peliltään Tanskaa edellä, mutta täytyy muistaa, että tässä vaiheessa vain yksi peli ratkaisee, ja pari kertaa sadasta voi käydä Tanskallakin munkki.

Tanskalla on tähän mennessä kisojen tehokkain ylivoima, kiitos kohtuu kovatasoisten nhl-vahvistusten. Myös maalivahti- ja puolustuspeli on ollut yllättävän hyvällä tasolla. Suomi ei tosin missään nimessä kalpene tässä tilanteessa Tanskalle, ja maalivahtipeli sekä yv-peli on ollut vähintään yhtä hyvää. Tasaviisikoin Suomi on selkeästi edellä hyökkäyssuuntaan.

Tulos: Suomi voittaa 5-1, I hope.

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

Haluatko katsoa välieriä parhailta paikoilta Man Cavessa loistavien tarjoilujen kera? Osallistu kilpailuun, ja Unibet tulee sammuttamaan janosi ja nälkäsi hetkessä. Osallistu tästä!

 

20.15 Venäjä – Saksa (Russia – Germany)

Kotikisojen paineet eivät riitä

Tähän peliin lienee turha tehdä syvempiä analyysejä. Saksa yllätti oikeastaan kaikki lohkossaan ja kipusi peräti kolmanneksi, jättäen taakseen jenkit, slovakian ja USA:n. Kenties ns. “välikisat” auttoivat Saksaa rakentamaan hyvän joukkueen ja kaikki kunnia heille jo tässä vaiheessa. Valitettavasti kilpailut päättynevät tähän päivään, sillä Venäjä on aivan toista leveliä taidollisesti. Kahdessa ensimmäisessä pelissä Venäjä oli aivan jäissä, mutta sen jälkeen meno on ollut vakuuttavaa – hyökkäys on toiminut usealla rintamalla ja maalivahtipeli on muuttunut varmaakin varmemmaksi.

Tulos: Venäjä vie 4-1

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Kanada – Ruotsi (Canada – Sweden)

Toipuiko Kanada järkytyksestä Leijonia vastaan?

Tulos:

Streams: Youtube TSN1 Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

Ohjeita lähetyksiin:

Lataa katsomiseen adblock plus ja adblock killer-reek (ks.faq tai ”sm-liiga”)

Youtuben katsominen: lähetysten näkemiseksi tulisi ladata zenmate, justproxy tai vaikkapa hola parempi internet -lisäosat, joilla voi kiertää maaestot. Myös F-securen VPN voi tarjota mahdollisuuden valita oma maa.

TSN1 Acestream: Click here!

Jääkiekon mm-kisojen oikeudet kuuluvat Suomessa MTV3:lle. Santerin Ässä ei lähetä tai mm-kisoja tai riko MTV3:n oikeuksia lähetysten suhteen. Kaikki mahdolliset lähetykset joita sivustolla tai chatissa pyörii ovat yleisesti löydettävissä googlen hakukoneella, ja hakutuloksia on koottu osaksi sivustoa. Asianosaiset voivat ottaa tekijänoikeusrikkomuksista yhteyttä striimaajiin. Itse striimien katsominen ei ole Suomen lain mukaan kiellettyä.


Leave a Comment