MM-kisojen kolmas päivä – Suomi kohtaa Saksan (striimit artikkelissa!)

MM-kisojen toinen viikonloppupäivä alkaa jälleen jo 12.15 alkavilla peleillä. Myöskään sunnuntaina ei ole luvassa superpelejä, joten suurin jännitys kotisohvilla kohdistuneekin Suomen ja Saksan väliseen kamppailuun.

8.5.2016

12.15 Kazakstan – Venäjä (Kazakstan – Russia) (Tulos: 4-6)

Ennakko: Sisuuntunut Venäjä

Venäjä otti ensimmäisessä pelissään turpaan Tsekiltä puhtain 3-0 numeroin. Aloitus kisoille ei ollut sitä mitä haettiin, mutta nyt vastassa on selkeästi heikompi jengi. Kazakstan sai kisoilleen unelma-alun otettuaan ensimmäisen mm-voiton 10 vuoteen Sveitsiä vastaan 3-2vl lukemin. Tässä pelissä heillä ei kuitenkaan tule olemaan mitään jakoa, sillä Venäjä on hyökkäyspäähän aivan toista tasoa kuin Sveitsi.

Tulos: Venäjä pöllyttää, 1-7

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD) Chat

12.15 Unkari – Kanada (Hungary – Canada) (Tulos: 1-7)

Ennakko:

Tästä pelistä ei kauheasti voida odottaa muuta kuin yksipuolista Unkarin verilöylyä, Kanadan toimesta toteutettuna. Unkari on näissä kisoissa lähtökohtaisesti turisti, ja Kanada tulleekin näyttämään minne turistit kuuluvat. Kanadalaisilla on hyvä tilaisuus alkaa tässä kohtaa tehdä etumatkaa muihin kisojen pistepörssissä.

Tulos: Kanadallakin on murskajaiset, 0-8

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams Chat

16.15 Norja – Sveitsi (Norway – Switzerland)

Ennakko:

Sveitsi aloitti kisansa suorastaan katastrofaalisella 2-3 tappiolla Kazakstanille. Norjakin hävisi oman ensimmäisen ottelunsa Tanskalle. Sveitsi on materiaaliltaan tasainen, mutta supertähtiä ei juurikaan ole. Maalinsuulla pitää onnistua, eikä Sveitsillä oe heikon hyökkäyksensä ansiosta varaa päästää samanlaisia helppoja maaleja, mitä esimerkiksi Kazakstania vastaan tuli ensimmäisessä maalissa.

Tulos: Norja haastaa mutta Sveitsi voittaa, 2-3

Streams: Youtube TSN Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams Chat

16.15 Suomi – Saksa (Finland – Germany)

Ennakko:

Suomi aloitti kisansa hyvällä pelillä voittaen V-Venäjän 6-2. Saksa taas hävisi ekan pelinsä Ranskalle voittomaalikilpailussa. Tässä pelissä Suomi ottanee myös kuskin paikan ja ratkaissee pelin kohtalaisen ajoissa. Tässä pelissä on kuitenkin hyvä paikka harjoitella vielä edelleen pelaamista ja hakea itseluottamusta avainpelaajille. Tärkeää olisi saada myös onnistumisia ykkös- ja kakkosketjun ulkopuolelle. Saksaa ei kuitenkaan kannata aliarvioida myöskään, sillä jengistä löytyy neljä NHL-pelaajaa, jotka voivat tarvittaessa asettaa Suomelle ja etenkin pakistolle pientä haastetta.

Tulos: Suomen pitäisi tästäkin ottaa helpohko voitto, 5-2.

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams Chat silkbet.pw(channel13)

20.15 Ruotsi – Tanska (Sweden – Denmark)

Ennakko:

Tulos: Skandinaavien keskinäisessä Ruotsi jyllää, 5-1

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams Chat

20.15 Ranska – Slovakia (France – Slovakia)

Ennakko:

Tulos: Ranska kiusaa Slovakkeja, 3-4ja.

Streams: Youtube TSN Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams Chat

Ohjeita lähetyksiin:

Silkbetin striimi toimii, kun klikkaa hieman ”koko näytölle”-napin yläpuolelta

Lataa katsomiseen adblock plus ja adblock killer-reek (ks.faq tai ”sm-liiga”)

Youtuben katsominen: lähetysten näkemiseksi tulisi ladata zenmate, justproxy tai vaikkapa hola parempi internet -lisäosat, joilla voi kiertää maaestot.


Leave a Comment