MM-kisojen 9.päivä – Luvassa tärkeitä otteluita, kuinka paljon Suomi voittaa Ranskan? (Lähetyksiä artikkelissa)

MM-kisojen toisena viikonloppuna pelataan jälleen kuusi peliä molempina päivinä. Lauantai alkaa vauhdikkaasti Suomen ja Ranskan kohtaamisella, ja illalla on myös luvassa Kanadan ja Slovakian välinen kamppailu. 16.15 alkavissa peleissä Venäjä ja Sveitsi pelaavat, ja tämä alkaa olla niitä viimeisiä paikkoja, joista Sveitsi voisi vielä lunastaa jatkolippunsa.

14.5.2016

12.15 Norja – Ruotsi

Ennakko:

Ruotsin myllytys

Ruotsi ja Norja kohtaavat tässä pohjoismaiden kamppailussa. Ruotsin kisat alkoivat yskähdellen, mutta viime peleissä esitys on ollut positiivisempi. Norja vastaavasti on kääntynyt alamäkeen, kun Tsekkiki nöyryytti heitä 7-0. Näyttää siltä, että viimeistään tämän ottelun jälkeen toive jatkopaikasta voidaan heitttää romukoppaan. Ruotsi taas tarvitsee pisteitä, jotta se voisi vielä kamppailla kakkospaikasta lohkossa, jotta se välttäisi Kanadan ja Suomen puolivälierissä.

Tulos:

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

12.15 Ranska – Suomi

Ennakko:

Avainpelaajille onnistumisia?

Suomi on tähän mennessä edennyt voitosta voittoon, ja peli on ollut vakuuttavaa oikeastaan viimeiseen Unkari-otteluun asti. Siinä Suomi haki nihkeän 3-0 voiton, ja pelaaminen oli erittäin huolimattoman oloista ja laiskaa. Tässä pelissä tulisi olla taas hereillä, sillä Ranska on ennenkin yllättänyt isompiaan housut kintuissa. Toisaalta hyvä peli olisi tärkeä myös siinä mielessä, että saadaan parempi valmistautuminen niin Slovakia- kuin Kanada-peliinkin. Avainpelaajilta toivotaan jälleen tehojen jatkumista, ja K. Jaloselta voitaneen odottaa jopa hieman pakan sekoittamista pelaajien herättelemiseksi.

Tulos:

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

16.15 Venäjä – Sveitsi

Ennakko:

Tulos:

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

16.15 Unkari – Valko-Venäjä

Ennakko:

Tulos:

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Kazakstan – Latvia

Ennakko:

Tulos:

Streams:Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Kanada – Slovakia

Ennakko:

Tulos:

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

Ohjeita lähetyksiin:

Lataa katsomiseen adblock plus ja adblock killer-reek (ks.faq tai ”sm-liiga”)

Youtuben katsominen: lähetysten näkemiseksi tulisi ladata zenmate, justproxy tai vaikkapa hola parempi internet -lisäosat, joilla voi kiertää maaestot. Myös F-securen VPN voi tarjota mahdollisuuden valita oma maa.

Jääkiekon mm-kisojen oikeudet kuuluvat Suomessa MTV3:lle. Santerin Ässä ei lähetä tai mm-kisoja tai riko MTV3:n oikeuksia lähetysten suhteen. Kaikki mahdolliset lähetykset joita sivustolla tai chatissa pyörii ovat yleisesti löydettävissä googlen hakukoneella, ja hakutuloksia on koottu osaksi sivustoa. Asianosaiset voivat ottaa tekijänoikeusrikkomuksista yhteyttä striimaajiin. Itse striimien katsominen ei ole Suomen lain mukaan kiellettyä.


Leave a Comment