MM-kisojen 8. päivä – taistelu jatkopaikoista kiihtyy (Striimejä artikkelissa)

MM-kisojen 8.päivänä ei ole luvassa myöskään etukäteen huippuotteluiksi aateltuja kamppailuja. Panosta peleistä kuitenkin löytyy, kun Saksa ja Valko-Venäjä sekä Tanska ja Latvia kamppailevat pisteistä iltaottelusta. Molemmissa peleissä voitolla ollaan vielä mukana taistelussa pääsystä lohkon neljän parhaan joukkoon, tappiolla nämä haaveet voitaneen haudata.

13.5.2016, Finnish time GMT+2

16.15 Tsekki – Kazakstan (Czech Republic- Kazakhstan)

Ennakko:

Lyhyesti ja ytimekkäästi – Tsekkihän tämän hoitaa, tulosveikkauksen voi jokanen ihte laettaa kuphongille.

Tulos:

Streams: Youtube Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

16.15 USA – Unkari (USA – Hungary)

Ennakko:

USA:lla myös murskajaiset tulossa. Unkarilla tuskin on myöskään toista kertaa peräkkäin superpäivää maalivahdilla.

Tulos:

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Tanska – Latvia (Denmark – Latvia)

Ennakko:

Tärkeä peli pisteiden kannalta. Sveitsi sössi tässä lohkossa jo reippaasti ja sillä on enää ns. kovia vastustajia edessä, joten nelospaikka on kummallekin vielä mahdollinen. Latvia on kenties tähän mennessä ollut pirteämpi, joten heidän voittonsa on todennäköisempi.

Tulos:

Streams: Youtube TSN2 Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Saksa – Valko-Venäjä (Germany – Belarus)

Ennakko:

Hieman sama tilanne kuin toisessa iltapelissä. Tässä lohkossa Slovakia on sössinyt heikompiaan vastaan, sillä sekä Saksa että V-Venäjä ovat onnistuneet slovakit kaatamaan. Slovakialla on edessä enää näitä vaikeita pelejä, joten nelossijaan on kaikki mahdollisuudet. Tässä pelissä Valko-Venäjällä lienee materiaalin puolesta etu, mutta Saksa osoitti jo Slovakiaa vastaan vaarallisuutensa.

Tulos:

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

Ohjeita lähetyksiin:

Lataa katsomiseen adblock plus ja adblock killer-reek (ks.faq tai ”sm-liiga”)

Youtuben katsominen: lähetysten näkemiseksi tulisi ladata zenmate, justproxy tai vaikkapa hola parempi internet -lisäosat, joilla voi kiertää maaestot. Myös F-securen VPN voi tarjota mahdollisuuden valita oma maa.

Jääkiekon mm-kisojen oikeudet kuuluvat Suomessa MTV3:lle. Santerin Ässä ei lähetä tai mm-kisoja tai riko MTV3:n oikeuksia lähetysten suhteen. Kaikki mahdolliset lähetykset joita sivustolla tai chatissa pyörii ovat yleisesti löydettävissä googlen hakukoneella, ja hakutuloksia on koottu osaksi sivustoa. Asianosaiset voivat ottaa tekijänoikeusrikkomuksista yhteyttä striimaajiin. Itse striimien katsominen ei ole Suomen lain mukaan kiellettyä.


Leave a Comment