MM-kisojen 7. päivä ja lähetykset

16.15 Tsekki – Norja

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

16.15 USA – Ranska

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Venäjä – Tanska

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Kanada – Saksa

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

Ohjeita lähetyksiin:

Lataa katsomiseen adblock plus ja adblock killer-reek (ks.faq tai ”sm-liiga”)

Youtuben katsominen: lähetysten näkemiseksi tulisi ladata zenmate, justproxy tai vaikkapa hola parempi internet -lisäosat, joilla voi kiertää maaestot. Myös F-securen VPN voi tarjota mahdollisuuden valita oma maa.

Jääkiekon mm-kisojen oikeudet kuuluvat Suomessa MTV3:lle. Santerin Ässä ei lähetä tai mm-kisoja tai riko MTV3:n oikeuksia lähetysten suhteen. Kaikki mahdolliset lähetykset joita sivustolla tai chatissa pyörii ovat yleisesti löydettävissä googlen hakukoneella, ja hakutuloksia on koottu osaksi sivustoa. Asianosaiset voivat ottaa tekijänoikeusrikkomuksista yhteyttä striimaajiin. Itse striimien katsominen ei ole Suomen lain mukaan kiellettyä.


Leave a Comment