MM-kisojen 6.päivä – Slovakia vai Valko-Venäjä? Entä miten paljon Leijonat löylyttää Unkaria?

MM-kisojen kuudennen päivän mielenkiintoisin kamppailu lienee Slovakian ja Valko-Venäjän välinen kamppailu. Tappiolla Valko-Venäjä on ulkona jatkokarkeloista, voitolla Slovakia taas on mukana edelleen kamppailussa jopa lohkovoitosta.

Leijonat kohtaa omassa pelissään lohkon heittopussin Unkarin, ja tässä pelissä mielenkiinto kohdistuu muun muassa siihen, saadaanko Super-Pate takaisin raiteilleen.

11.5.2016. Games at Finnish time, GMT+2

16.15 Sveitsi – Latvia

Ennakko:

Isojen panosten peli

Sveitsin ja Latvian pelissä on yllättävän paljon panosta tänä vuonna. A-lohko on mennyt erittäin kiharaiseksi ja useammalla joukkueella on mahdollisuus päästä neljän joukkoon. Latvialla on tällä hetkellä kasassa kaksi pistettä ja Sveitsillä neljä, mutta Latvialla on aavistuksen helpompi loppuohjelma.

Ennen kisoja Sveitsi olisi ollut selvä ennakkosuosikki pelissä, mutta kisojen esitysten perusteella nostaisin Latvian tässä kohtaa edelle. Se on pystynyt kiusaamaan itseään isompia kiekkomaita, ja on pelannut muutenkin yllättävän hyvää lätkää. Vastaavasti Sveitsillä tuntuu olevan koko pakka levällään, eikä edes yleisesti hyvvällä tolalla ollut maalivahtipeli ole vakuuttanut. Etenkin maalinteko tuntuu olevan jälleen suuri ongelma

Tulos: Latvia yllättää, 3-4ja

Streams:  Youtube Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD) MShokej(For Czech viewers)  Chat

16.15 Slovakia – Valko-Venäjä

Ennakko:

Slovakian konttaus tekee pelistä mielenkiintoisemman

Slovakia oli toistaiseksi lentänyt voitosta voittoon, mutta se otti viimeisessä ottelussaan ruman 5-1 tappion Saksaa vastaan. Tämä sekoitti myös lohkon tilannetta mukavasti, sillä teoriassa sijat 3-6 ovat vielä täysin auki. Valko-Venäjä on vielä nollakerhossa, mutta sen materiaalilla pitäisi pystyä parempaan. Jos he haluavat nousta mukaan taisteluun jatkopaikasta, tämä ottelu tulisi ehdottomasti voittaa. Slovakian ylle kysymyskmerkkejä asettaa maalivahtipeli, joka oli suorastaan luokatonta Saksaa vastaan.

Tulos: Slovakia pitää pintansa, 4-2

Streams:  Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD) MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Ruotsi – Kazakstan

Ennakko:

Lähteekö Ruotsin peli rullaamaan?

Kazakstan otti näissä kisoissa jo ensimmäisen voittonsa kymmeneen vuoteen mm-tasolla. Tänään vastassa on Ruotsi, joka on saanut erittäin tahmean alun kisoilleen, ja pyrkii nyt kirkastamaan kruununsa tässä pelissä. Taidollisesti joukkue on selvästi Kazakstania edellä, ja tässä ottelussa tulisi tulla onnistumisia laajalla rintamalla, jotta kukaan voisi enää uskoa Ruotsin mahdollisuuksiin näissä kisoissa. Kazakstanilla ei liene mitään jakoa tässä pelissä.

Tulos: 5-2, Ruotsi ottaa rutiinivoiton

Streams:  Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD) MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Suomi – Unkari

Ennakko:

Turpalöyly tulossa, miten Saros avaa kisansa?

Suomi kohtaa kisojen neljännessä ottelussaan Unkarin. Tähän mennessä Suomi on rullannut voitosta voittoon, ja tässä pelissä putken uskotaan jatkuvan. Suomi on selkeästi turistijoukkue Unkaria edellä jokaisella osa-alueella, joten ensimmäisen maalin jälkeen alkanee kunnon myllytys. Unkarilla ei ole edes maalivahtipeli loistanut näissä kisoissa, joten yllätykselle ei jätetä juurikaan mahdollisuuksia.

Suomen kannalta tärkeintä antia tässä pelissä tulee olemaan oman paketin kasassa pilimatta heikommasta vastustajasta. Avainpelaajien olisi hyvä päästä taas pisteiden makuun, jotta USA_pelin heikommat edesottamukset jäisivät taakse. Etenkin Laine tarvitsisis onnistumisia, jotta hänen kanuunansa olisi vireesssä taas kovempia vastustajia vastaan. Suomen kokoonpanossa debytoivat tässä pelissä maalivahti Juuse Saros ja puolustaja Tommi Kivistö.

Tulos: 7-1 Suomelle vaikkapa.

Streams: Youtube Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD) MShokej(For Czech viewers)  Chat (Mertsi)

Ohjeita lähetyksiin:

Lataa katsomiseen adblock plus ja adblock killer-reek (ks.faq tai ”sm-liiga”)

Youtuben katsominen: lähetysten näkemiseksi tulisi ladata zenmate, justproxy tai vaikkapa hola parempi internet -lisäosat, joilla voi kiertää maaestot. Myös F-securen VPN voi tarjota mahdollisuuden valita oma maa.

Jääkiekon mm-kisojen oikeudet kuuluvat Suomessa MTV3:lle. Santerin Ässä ei lähetä tai mm-kisoja tai riko MTV3:n oikeuksia lähetysten suhteen. Kaikki mahdolliset lähetykset joita sivustolla tai chatissa pyörii ovat yleisesti löydettävissä googlen hakukoneella, ja hakutuloksia on koottu osaksi sivustoa. Asianosaiset voivat ottaa tekijänoikeusrikkomuksista yhteyttä striimaajiin. Itse striimien katsominen ei ole Suomen lain mukaan kiellettyä.


Leave a Comment