MM-kisojen 4.päivä – Luvassa pari huippuottelua (Striimit artikkelissa)

MM-kisojen neljäs päivä starttaa maanantaina alkaen kello 16.15. Päivän aikana on luvassa parin ison kiekkomaajoukkueen ottelut, kun iltapeleissä Ruotsi ja Tsekki sekä USA ja Suomi mittelevät paremmuudestaan. Päiväpeleissä Latvia haastaa ontuvasti aloittaneen Venäjän ja Kanada mittaa maalintekotaitojaan Valko-Venäjää vastaan.

16.15 Latvia – Venäjä (Latvia – Russia)

Ennakko: Jatkuuko Venäjän kompurointi?

Venäjä on aloittanut kisansa yskähdellen. Ensin Tsekkiä vastaan tuli tappio 3-0, ja Kazakstan piinasi heitä aina kolmanteen erään asti. Vastaavasti Latvia on pelannut pirteästi, ottaen kaksi jatkoaikatappiota ennakkoon kovempia maita vastaan. Tähän mennessä kun peilataan joukkueiden otteita, Latvialla on taas mahdollisuus piinata itseään isompaa. Jos Venäjän maalivahtipeli ei parane, Latvialla on jopa mahdollisuus jättiyllätykseen.

Tulos: 3-4, Venäjä tsempannee tähän.

Streams: Youtube TSN2 Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD) MShokej (For Czech viewers)  Chat

16.15 Valko-Venäjä – Kanada (Belarus – Canada)

Ennakko: How much?

Tässä pelissä lienee vain kysymys siitä, kuinka monta maalia Kanada tekee ja ketkä parantavat tilastojaan tässä vaiheessa turnausta. Valko-Venäjä ei voinut Suomelle eikä USA:lle mitään, ja Kanadan ollessa vähintään yhtä kova vastus ei pitäisi V-Venäjällä olla mitään jakoa tässä pelissä. Valko-Venäjän päävastustajat näissä kisoissa ovat vielä tulossa.

Tulos: Vaikea veikata, riippuu kanukkien pelihuumorista. Heitetään hatusta 2-7.

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD) MShokej (For Czech viewers)  Chat

20.15 Ruotsi – Tsekki (Sweden – Czech Republic)

Ennakko: Tärkeä kamppailu jopa lohkovoitosta

Tämä lohko on ollut tähän mennessä näissä kisoissa erittäin yllätyksellinen. Venäjä hävisi Tsekille, ja Ruotsi sekä Tsekki ovat kokeneet pistemenetyksiä Latviaa vastaan. Tässä pelissä ei vielä ratkota lopullista lohkovoittajaa, mutta selkeän etulyöntiaseman voi tässä kilpajuoksussa ottaa halutessaan. Pelillisesti joukkueet vaikuttavat olevan aika tasaisia näissä kisoissa, joten päivän kunnolla on iso merkitys. Myös maalivahtipeli antaa tärkeää roolia.

Tulos: 3-3, jatkoajalla Hannu Hanhet hoitaa

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD) MShokej (For Czech viewers) Chat

20.15 Suomi – USA (Finland – USA)

Ennakko: Jatkuuko Suomen vire?

Suomi on tähän mennessä pelannut ainakin 4 hyvää erää näissä kisoissa, ja huonommissakin erissä se on voinut dominoida itseään heikompia. Etenkin Laine, Aho ja Granlund ovat loistaneet jo tähän mennessä, ja tässä pelissä hyvien otteiden suodaan jatkuvan. Etenkin Laineen tulisi onnistua NHL-draftin kannalta juuri tässä pelissä, sillä Laineen ja Mathewsin edesottamuksia tullaan seuraamaan silmä kovana.

Molemmilla joukkueilla pakisto on pieni arvoitus, ja sitä testataan nyt näissä kisoissa ensimmäistä kertaa kunnolla. Suomella on tässä pelissä etu ainakin maalivahtipelissä, sillä jenkkien kaksikolla on tuntunut kiekko pomppivan ja muutenkin otteet ovat olleet epävarmoja. Hyökkäyksessäkin Suomella on etu, joka tosin ei ole niin selvä kuin maalinsuulla.

Tulos: Suomi voittaa 4-2!

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD) MShokej (For Czech viewers)  Chat

Ohjeita lähetyksiin:

Silkbetin striimi toimii, kun klikkaa hieman ”koko näytölle”-napin yläpuolelta

Lataa katsomiseen adblock plus ja adblock killer-reek (ks.faq tai ”sm-liiga”)

Youtuben katsominen: lähetysten näkemiseksi tulisi ladata zenmate, justproxy tai vaikkapa hola parempi internet -lisäosat, joilla voi kiertää maaestot.

Jääkiekon mm-kisojen oikeudet kuuluvat Suomessa MTV3:lle. Santerin Ässä ei lähetä tai mm-kisoja tai riko MTV3:n oikeuksia lähetysten suhteen. Kaikki mahdolliset lähetykset joita sivustolla tai chatissa pyörii ovat yleisesti löydettävissä googlen hakukoneella, ja hakutuloksia on koottu osaksi sivustoa. Asianosaiset voivat ottaa tekijänoikeusrikkomuksista yhteyttä striimaajiin.


Leave a Comment