MM-kisojen 12.päivä – puolivälieräparit ratkeaa! (linkit artikkelissa)

MM-kisojen 12.päivä käynnistyy jo kello 12.15, jota asianosainen ei tajunnut pienessä tokkurassa edellisiltana. Peleissä on paljon panosta, ja muun muassa Suomi kamppailee Kanadan kanssa lohkovoitosta!

17.5.2016, Finnish time gmt+2

12.15 Tsekki – Sveitsi (Czech Republic – Switzerland)

Ennakko:

Panostaha riittää – Sveitsin pitää voittaa varsinaisella, että pääsee jatkoon. Tsekki tarvitsee voiton myös varsinaisella, jotta varmistaa lohkovoiton

Tulos:

Streams: Youtube  Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

12.15 USA – Slovakia

Ennakko:

Panos kova – Slovakialle voitto varsinaisella, ja jatkopaikka varma. Tappiolla ei asiaa jatkoon.

Tulos:

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

16.15 Latvia – Norja (Latvia – Norway)

Ennakko:

Pelissä ei oikein oo enää panosta. Kumpikaan ei voi tippua tai nousta. Pelataan enää lähinnä kunniasta, ja Latvia saattaa olla ennakkoon puolikkaan askeleen edellä. Tosin Norja on paikoitellen väläyttänyt.

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

16.15 Valko-Venäjä – Ranska (Belarus – France)

Ennakko:

Tässä pelissä on sentään pientä panosta jo. Valko-Venäjän hävittyä yllättäen myös Unkarille, se tarvitsee ainakin pisteen tästä pelistä, jotta se säilyttää sarjapaikkansa. Tilanne on yllättävä jos miettii mitä odotettiin ennen kisoja, sillä V-Venäjän piti haastaa Slovakia jatkopaikasta. Nyt se on lähellä täydellistä katastrofia. Joukkue on kuitenkin täynnä KHL-miehiä, joten näin ei pitäisi voida tapahtua.

Tulos: V-Venäjä ottaa ainakin yhen pisteen, 3-2ja

Streams: Youtube Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Venäjä – Ruotsi (Russia – Sweden)

Asetelma

Panostaha löytyy. Kakkospaikalle ku nousee ni vastaan tulee Saksa, joten edes Ruattalaaset ei voi taktikoira tätä peliä.  Venäjä on kuitenkin materiaaliltaan ruotsin c-maajoukkuetta edellä, ja kun Bobrovskikin on tottunut jo aikaeroon, ottaa Venäjä tästä pelistä voiton.

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Kanada – Suomi (Canada – Finland)

Kanada on ollut kova. Pari vuotta ny menty ilman tappioo, näissä kisoissa mätetty maaleja kaksin käsin ja omiin mennyt vasta neljä. Toki voidaan tän vuoden osalta sanoa, etttä muut vastustajat ovat olleet surkeita, ja Suomi on nyt ensimmäinen todellinen testi.

Suomen maalissa aloittaa Mikko Koskinen, jonka täytyy onnistua tänään jos Suomi haluaa voittaa. Muidenkin avainpelaajien tulee loistaa, ja Patrik Laineen otteita seurataan taas suurennuslasilla kiekkohullussa Kanadassa.

Tulos: 4-2 Kanada, sori boys

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

Ohjeita lähetyksiin:

Lataa katsomiseen adblock plus ja adblock killer-reek (ks.faq tai ”sm-liiga”)

Youtuben katsominen: lähetysten näkemiseksi tulisi ladata zenmate, justproxy tai vaikkapa hola parempi internet -lisäosat, joilla voi kiertää maaestot. Myös F-securen VPN voi tarjota mahdollisuuden valita oma maa.

TSN1 Acestream: Click here!

Jääkiekon mm-kisojen oikeudet kuuluvat Suomessa MTV3:lle. Santerin Ässä ei lähetä tai mm-kisoja tai riko MTV3:n oikeuksia lähetysten suhteen. Kaikki mahdolliset lähetykset joita sivustolla tai chatissa pyörii ovat yleisesti löydettävissä googlen hakukoneella, ja hakutuloksia on koottu osaksi sivustoa. Asianosaiset voivat ottaa tekijänoikeusrikkomuksista yhteyttä striimaajiin. Itse striimien katsominen ei ole Suomen lain mukaan kiellettyä.


Leave a Comment