MM-kisojen 11. päivä – varmistaako Saksa jatkopaikan? (Ks. linkit)

Suomi pitää välipäivää maanantain otteluissa, mutta muissa peleissä riittää panosta. Mikäli Ranska ei voita Kanadaa tänään, Saksa varmistaa paikkansa puolivälierissä. Voittamalla Unkarin sillä on myös mahdollisuus päästä jopa lohkon kolmossijalle. Tanska pelaa Kazakstania vastaan tärkeistä pisteistä, jotka voivat auttaa pääsemään neljän parhaan joukkoon lohkossa.

16.5.2016, Finnish time GMT+2

16.15 Venäjä – Norja (Russia – Norway)

Ennakko:

Norjallakin on vielä teoreettiset mahdollisuudet napata lohkosta jatkopaikka, toki se vaatisi tästä pelistä jättiyllätystä. Venäjällekin aukesi yllättäen sauma lohkovoittoon, kun Tsekki hävisi Tanskalle – toki lohkovoitto vaatisi Tsekin sulamista viimeisessä pelissä. Tähän peliin tuskin tarvitsee erikseen alleviivata, kummalla on materiaalietu..

Tulos: 5-2 Venäjälle!

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

16.15 Kanada – Ranska (Canada – France)

Ennakko:

Kanada jatkanee tästä helpohkosti voittojen tiellä, niin paljon se on Ranskaa edellä. Pelissä on hyvä mahdollisuus kaunistella omia pistepörssisijoituksia – vai suunnataanko keskittyminen jo etuajassa Suomi-peliin? Tuskin ainakaan vielä alussa, joten Ranskan pudotuspelihaaveet haudataan tässä ottelussa lopullisesti.

Tulos: 6-1 Kanadalle.

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Tanska – Kazakstan (Denmark – Kazahkstan)

Ennakko:

Tulos: Kazakit kiusaa, mutta 4-3 Tanskalle.

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Saksa – Unkari (Germany – Hungary)

Ennakko:

Panosta on, etenkin Saksalla. Unkari voi vielä selvitä ensi vuoden kisoihin, toki riippuu Valko-Venäjän otteista. Saksa varmistaisi voitollaan paikan pudotuspeleihin. Materiaalista on saatu koko aika enemmän irti, joten Saksa vienee tämän.

Tulos: Unkari haastaa, täs kertoimet vois olla jopa Unkarin yllärin kokeilemisen arvosia, mutta sanotaan Saksa 4-2

Streams: Youtube  Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

Ohjeita lähetyksiin:

Lataa katsomiseen adblock plus ja adblock killer-reek (ks.faq tai ”sm-liiga”)

Youtuben katsominen: lähetysten näkemiseksi tulisi ladata zenmate, justproxy tai vaikkapa hola parempi internet -lisäosat, joilla voi kiertää maaestot. Myös F-securen VPN voi tarjota mahdollisuuden valita oma maa.

Jääkiekon mm-kisojen oikeudet kuuluvat Suomessa MTV3:lle. Santerin Ässä ei lähetä tai mm-kisoja tai riko MTV3:n oikeuksia lähetysten suhteen. Kaikki mahdolliset lähetykset joita sivustolla tai chatissa pyörii ovat yleisesti löydettävissä googlen hakukoneella, ja hakutuloksia on koottu osaksi sivustoa. Asianosaiset voivat ottaa tekijänoikeusrikkomuksista yhteyttä striimaajiin. Itse striimien katsominen ei ole Suomen lain mukaan kiellettyä.


Leave a Comment