MM-kiojen 10.päivä – jatkuuko Leijonien puhdas peli?

MM-kisojen 10. päivänä riittää vielä kunnolla panosta. Suurimmat panokset lienevät Slovakian ja Sveitsin otteluissa, joissa molemmat yleensä top-8:aan kuuluvista maista ovat pelanneet itsensä ahtaaseen rakoon. Molemmilla jatkopaikka on uhattuna, ellei viimeisistä peleistä tule pisteitä. Ruotsi kamppailee vielä lohkon kakkospaikasta, ja Tsekin sössiessä pienempiään vastaan lohkovoittokin voisi olla vielä mahdollinen. Suomi yrittää myös pitää haaveensa lohkovoitosta elossa. Tänään Suomen maalilla pelaa Juuse Saros, myös Mikko Rantanen tekee debyyttinsä mm-tasolla, kun hän korvaa Teemu Pulkkisen.

16.15 Tanska – Tsekki

Ennakko:

Tsekki jatkanee vahvoja otteitaan, eikä Tanskalle voi antaa liian suuria mahdollisuuksia yllätykseen. Lohkovoitto varmasti motivoi myös tsekkejä, sillä silloin puolivälierissä vastaan tullee täysin välipalavastus. Tsekki voittaa.

Streams: Youtube Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

16.15 Saksa – USA

Ennakko:

Saksa on yllättäen noussut vaikean alun jälkeen kamppailemaan jatkopaikasta lohkossaan. Tässä pelissä heillä ei kauheasti pitäisi olla jakoa, toisin kuin viimeisessä pelissään, joka taisi muistaakseni olla Unkaria vastaan. Tosin jos germaanit tänään onnistuisivat kiusaamaan jenkkejä, heidänkin jatkopaikkansa olisi uhattuna. Näin tosin tuskin tulee käymään.

Streams: Youtube TSNWiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Sveitsi – Ruotsi

Streams: Youtube TSN2 Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

20.15 Slovakia – Suomi

Streams: Youtube Wiz1 Stream2watch Stopstream.me Acestreams (HD)MShokej(For Czech viewers)  Chat

Ohjeita lähetyksiin:

Lataa katsomiseen adblock plus ja adblock killer-reek (ks.faq tai ”sm-liiga”)

Youtuben katsominen: lähetysten näkemiseksi tulisi ladata zenmate, justproxy tai vaikkapa hola parempi internet -lisäosat, joilla voi kiertää maaestot. Myös F-securen VPN voi tarjota mahdollisuuden valita oma maa.

Jääkiekon mm-kisojen oikeudet kuuluvat Suomessa MTV3:lle. Santerin Ässä ei lähetä tai mm-kisoja tai riko MTV3:n oikeuksia lähetysten suhteen. Kaikki mahdolliset lähetykset joita sivustolla tai chatissa pyörii ovat yleisesti löydettävissä googlen hakukoneella, ja hakutuloksia on koottu osaksi sivustoa. Asianosaiset voivat ottaa tekijänoikeusrikkomuksista yhteyttä striimaajiin. Itse striimien katsominen ei ole Suomen lain mukaan kiellettyä.


Leave a Comment