Snooker päivä 18.4

Tänään tapahtuu seuraavissa otteluissa

klo 12.00 alkaa John Higgins Vs Ryan Day, sekä samaan aikaan toisella pöydällä jatkuu aiempi ottelu O’Sullivan Vs David Gilbert tilanteesta 6-3 (19 F).

[button color=”green” size=”728×90″ type=”3d” target=”blank” link=”https://www.santerinassa.com/mene/unibet”]John Higgins Vs Ryan Day live stream[/button]

klo 16.30 uutena taisteluparina veran äärelle kumartuvat Mark Selby ja Robert Milkins ja tämänkin ottelun kanssa toisella pöydällä jatkuu aiempi pari Mark Williams Vs Graeme Dott, joka jäi tilanteeseen 7-2 (19 F).

[button color=”green” size=”728×90″ type=”rounded” target=”blank” link=”https://www.santerinassa.com/mene/unibet”]Mark Selby Vs Robert Milkins live stream[/button]

Illan kruununa on klo 21.00 käynnistyvät pelit, joissa molemmat ovat jatkoa aiemmista peleistä, kun Ricky Walden taistelee tasaväkisesti Robbie Williamsin kanssa tilanteesta 4-5 (19 F) ja toisella pöydällä lähdetään seuraamaan Michael Whiten ja Sam Bairdin ottelua, joka jäi myöskin tilanteeseen 4-5 (19 F).

Ketkä jatkavat matkaa kohti 1 500 100,00 £ palkintopoolia ja lopulta mestarin viittaa, taskussaan 330 000 puntaa? Osa kaksintaisteluista näkyy Unibetilta, mutta loput matsit kannattaa kysellä vaikkapa Santerin Ässän chatista!


Leave a Comment