Snooker MM: Päivä 20.4

Snooker MM 2016 päivä 19.4

Eilen oli mielenkiintoinen ilta lätkän lisäksi, kun saimme nähdä melkoisen yllätyksen ainakin näin kirjoittaneen mielestä, sillä Neil Robertson hävisi Holtille 10-6 lukemin. Higgins (10-3) ja Selby (10-6) olivat kahden muun ottelun voittajat. Yllätyksiä on tullut ja eiköhän niitä nähdä jatkossakin. Tänään tapahtuu seuraavasti.

Kello 12.00 käynnistyy peli Martin Gould vastaan Ding Junhui eli varmasti monelle suomalaiselle seuraajalle mielenkiintoinen ottelu, jonka näyttää Unibet suorana. Tämän kohtaamisen rinnalla käydään toisella pöydällä loppuun Allenin ja Mannin peli, joka jäi tilanteeseen 6-3.

[button color=”green” size=”1200″ type=”square” target=”blank” link=”https://www.santerinassa.com/mene/unibet”]Gould-Junhui live stream[/button]

Pelirytmi jatkuu totuttuun kaavaan eli seuraavat ottelut starttaavat iltapäivällä klo 16.30 ja taas mennään kahdella pöydällä. Uutena taisteluparina yleisön eteen astuu Judd Trump vastaan Liang Wenbo. Eilisen jatkopelinä ratkaistaan voittaja parista Hawkins-Anda, joka jäi tilanteeseen 6-3 eilen illalla myöhäispelissä.

[button color=”green” size=”1200″ type=”square” target=”blank” link=”https://www.santerinassa.com/mene/unibet”]Trump-Wenbo live stream[/button]

Myös illalla nähdään yksi suuri taistelu, kun klo 21.00 alkavassa taistossa vastakkain asettuvat Joe Perry ja Kyren Wilson. Huomenna rytmi sitten vaihtuu ja pelaamme neljä peliä vasta klo 15.00 alkaen ja yksi peli illalla, joten huomenna ei tarvitse olla heti puolilta päivin linjoilla. Jännittävää pelipäivää kaikille tasapuolisesti!

[button color=”green” size=”1200″ type=”square” target=”blank” link=”https://www.santerinassa.com/mene/unibet”]Perry-Wilson live stream[/button]

Ja kuten tähän asti muutkin päivät snookerin MM-kisoissa, niin myös tämän päivän toiset pelit (jatkot eiliseltä) näkynevät jostakin striimipalvelusta. Kyselkää muilta neuvoja esimerkiksi chatissa——–>


Leave a Comment