Snooker MM 2016: päivä 19.4

Snooker MM 2016 päivä 19.4

Eiliseltä saatiin päätökseen neljä ottelua, kun O’Sullivan (10-7), Williams (M) (10-4), Walden (10-8) ja Baird (10-7) selvittivät omat ottelunsa ja etenivät näin jatkoon.

Tänään jatkuvat taas eteneminen kohti mestaruutta ja klo 12.00 jatkuu Selby-Milkins, joka todennäköisesti tulee ratkeamaan varsin nopeasti, sillä Selby jäi jo 7-2 johtoasemaan tauolle. Samaan aikaan käynnistyy uutena parina toisella pöydällä ottelupari Neil Robertson vastaan Michael Holt. Tätä paria pääset seuraamaan Unibetilla livenä alusta alkaen. Mikäli Selbyn ja Milkinsin ottelun loppuhetket kiinnostavat, niin chatissa voi taas joku snookerin ystävä neuvoa striimejä.

[button color=”green” size=”1200″ type=”square” target=”blank” link=”https://www.santerinassa.com/mene/unibet”]Neil Robertson-Michael Holt live stream[/button]

Iltapäivän peleinä ovat John Higginsin ja Ryan Dayn ottelun päättäminen loppuun, jossa Higgins johtaa tauolle mentäessä 7-2. Toisen pöydän pelinä klo 16.30 alkaa Mark Allen vastaan Mitchell Mann. Unibet näyttää näistäkin peleistä toisen ja pääset seuraamaan nuoren Mitchell Mannin otteita Mark Allenia vastaan.

[button color=”green” size=”1200″ type=”square” target=”blank” link=”https://www.santerinassa.com/mene/unibet”]Mark Allen-Mitchell Mann live stream[/button]

Tiistain ilta huipentuu Liigan kolmannen finaalitaiston jälkeen snookerin äärellä, kun Barry Hawkins kohtaa Kiinasta tulevan Zhang Andan klo 21.00 alkavassa pelissä. Myös tämän näet Unibetilta, joten tänään on kaikki kolme uutta peliä tarjolla Unibetin kautta!

[button color=”green” size=”1200″ type=”square” target=”blank” link=”https://www.santerinassa.com/mene/unibet”]Barry Hawkins-Zhang Anda live stream[/button]


Leave a Comment