Kommentti: Julmaa hupia

Tapparan ja Kärppien välieräsarja jatkuu tänään tiistaina game sevenillä. Tämä on jo kolmas vuosi putkeen, kun näiden kahden välinen sarja jatkuu loppuun asti, kaksi edellistä vuotta tämä on tapahtunut finaalissa.

Ensi alkuun on pakko todeta, että molemmat ansaitsisivat voittaa tämän sarjan, ja toisaalta koko pudotuspelien ykköspalkinnon. Sekä Tappara että Kärpät ovat tarjonneet jälleen viihdettä koko rahalla, ja tuntuu julmalta, että toisen fanit joutuvat tämän ottelun jälkeen pettymään pahemman kerran.

Toivomuksia täältä päin viimeiseen finaaliin olisi, että tuomarilinja olisi oikeudenmukainen, eikä edellisessä pelissä ollutta jäähyjakaumaa aleta “hyvittelemään” millään tavalla. Eihän futiksessakaan muistella edellisen pelin kortteja tai pelin sisällä jaeta yhtä montaa korttia molemmille joukkueille – toivottavasti täälläkään ei käy näin.

Santerin Ässästä toivotaan tällä kertaa Tapparan voittoa. Olisi julmaa pilaa jo Tapparaa kohtaan, jos tässä ottelussa Kärpät tekisi pomppumaalin jatkoajalla ja päättäisi jälleen kauden (toki pronssipeli on vielä luvassa häviäjälle) julmasti kuin seinään. Jos kiekon on pakko pomppia, pomppikoon se Tapparalle, ja jos Kärpät meinaa voittaa, voittakoon he selvästi varsinaisella peliajalla.

Joka tapauksessa huikea kiekkojännäri tulossa. Toivotaan, että pelaajien otteet kaukalossa ratkaisevat, kumpi ansaitsee paikkansa finaalissa.


Leave a Comment