Jere Karalahti ensi kaudeksi Pelicansin riveihin?

Sosiaalisessa mediassa on alkanut pyöriä viime päivinä huhuja Jere Karalahden ensi kauden pelipaikasta, ja tällä hetkellä kuumimmat huhut vievät herraa kohti Pelicansia.

Huhuille lisäpontta tarjottiin kuvapalvelu Instagramin kautta. Jere Karalahti oli julkaissut artikkelissa (yllä) olevan kuvan 11.tammikuuta kuvapalveluun, jossa hän poseeraa Pelicansia tällä hetkellä valmentavan Pentti Matikaisen kanssa.

Kuva yksissään ei aiheuttaisi välttämättä sen suurempaa huhumyllyä, mutta Pelicansin tykättyä kuvasta huhtikuun puolenvälin jälkeen huhut saivat lisäpontta, etenkin, kun seurojen IG-tilit harvoin tykkäilevät muiden pelaajien kuvista, saatika sitten näin pitkän aikaa sitten julkaistuista. Todisteet tykkäyksestä ovat alla.

Viimeisin tykkäys on Lahden Pelicansilta.

Viimeisin tykkäys on Lahden Pelicansilta.

Pelicansia ei tavoitettu kommentoimaan huhuja, tosin Santerin Ässä ei myöskään tätä yrittänyt. Jere Karalahti ei kommentoinut asiaa millään tavalla Twitter-kyselyjen jälkeen.


Leave a Comment