Nämä asiat ovat vielä auki viimeisillä Liigakierroksilla

Liigassa joukkueet ovat pelanneet joko 59 tai 58 kierrosta, ja kaikki ei ole vielä ratkennut. Ainakin seuraavista asioista käydään vielä kamppailua.

Viimeinen play-off-paikka

Sport ja Ässät ovat pisteen päässä toisistaan sijoilla 10 ja 11, molemmilla pelattuna 58 peliä. Sportilla on vielä pelit HPK:ta ja Ilvestä vastaan, Ässillä HIFK:ta ja TPS:aa. Sportin ohjelma on helpompi, joten tällä hetkellä 10. sija näyttäisi ratkenneen. Myös Kookoolla on teoriassa mahdollisuus nousta 10. sijalle, mikäli se voittaa viimeisen ottelunsa ja Sport jää kahdesti ilman pisteitä. Ässät voi saada vielä yhden jatkoaikatappion, olettaen, että Sport häviää molemmat pelit. Maalierolla KooKoolla ei ole mahdollisuutta selvitä jatkoon.

Kotietu

Jyp on SaiPaa kaksi pistettä edellä, pelattuaan 58 peliä SaiPan 59:ää vastaan. SaiPan nousu vaatisi siis voittoa viimeisestä pelistä ja Jypille tappioita tulevista kamppailuista.

Samaan kategoriaan kuuluu myös Pelicansin, TPS:n ja Kalpan kamppailu playouttien kotiedusta. TPS:llä on mahdollisuus nousta kuudenneksi, tosin se voi tippua myös sijalle 9, jolloin menettää ensimmäisen kierroksen kotiedun. Kaikilla kolmella on 58 peliä, pisteiden jakaantuessa TPS 88, Pelicans 87 ja KalPa 84.

 

 


Leave a Comment