Jääkiekon MM-kisat 2016 ilmaiseksi Santerin Ässästä

EHT-turnaus Helsingissä 2015.


Kaudella 2016 jääkiekon mm-kisat järjestetään Venäjällä, ja kisojen lähetysoikeudet ovat edelleen MTV3:lla. Näin ollen televisiosta tavallinen katsoja näkee ilmaiseksi vain Leijonien pelit. Santerin Ässä päivystää kuitenkin koko kisojen ajan, ja jokaiseen kilpailuun on saatavilla lähetyksiä HD-tasoisina, parhaillaan myös Suomeksi.

Kisojen katsominen on 100 % ilmaista internetistä, eikä se ole myöskään laitonta. Jokaisen tulee vain huolehtia siitä, että on tarpeeksi evästä kaikkien otteluiden katsomiseksi, ja vaadittavat laitteet, jotta striimit pyörivät moitteettomasti.

Mitä Santerin Ässä sitten tarjoaa?

Santerin Ässän kautta on tarjolla erilaatuisia ja erikielisiä striimejä jokaiseen mm-otteluun. Sivusto on tehnyt näitä hommia jo vuodesta 2012 alkaen, ja käyttäjät ovat olleet pääosin tyytyväisiä ja palanneet uudelleen vuodesta toiseen.

Itse striimien lisäksi Santerin Ässä sekoaa kisojen ajaksi, ja tarjoaa kiekkofaneille kattavia ennakkopaketteja, uutisia otteluista sekä mielenkiintoisen chatin, jossa lätkäfanit voivat kokoontua ja jakaa kokemuksiaan ja ajatuksiaan muiden samanhenkisten kanssa.

Jos haluat katsoa millaista meno on ollut vaikkapa edellisenä vuonna, voit tehdä sen tästä linkistä.

Leave a Comment