Nuorten mm-kisat ilmaiseksi netistä (2016 kisat ilmaiseksi YLE:ltä!!)

Taas on se aika vuodesta, kun alle 20-vuotiaat soturit kamppailevat jääkiekon nuorten mm-kisoissa kultamitaleista. Tänä vuonna kisat pelataan Kanadassa, joten suurin osa lähetyksistä tulee myöhäiseen aikaan. Televisiosta näitä kisoja voi seurata, mutta aivan kaikki pelit eivät kuulu YLE:n kisaohjelmaan.

Parhaan katselukokemuksen takaamiseksi suosittelen lataamaan Acestream-playerin sekä Sopcastin. Adlock plus on hyvä etenkin online-streameissa, joissa on yleensä paljon mainoksia.

Cricfree.tv – TSN-kanavat

TSN-kanavat tarjoavat jääkiekkolähetyksiä englanniksi selostettuna. Viimeisinä vuosina kanavilta on tullut pääosin USA:n/Kanadan pelit, sekä joitain jatko-otteluita. HUOM! Osa alla listatuista lähetyksistä on uusintoja, osa suoria lähetyksiä. Päivämäärät ovat poimittu TSN:n omista aikatauluista, joten ne eivät välttämättä ole samat kuin Suomessa.

TSN will stream most of the games in English. Links can be found below. NOTE! Some of the games listed below are not live, so make sure to know the right timetable for the games.

WJC2016, World Junior Hockey Championships

TSN1http://cricfree.sx/tsn-1-live-stream.php

5.1.2016

Bronze medal game: 

16:00 Sweden – USA TSN1 Stream 2 Stream 3 Stream 4 Acestream 1 YLE TV/Areena

Final:

20:30 Russia – Finland TSN1 Stream 2 Acestream 1 YLE TV/Areena

4.1.2016  Semi-finals/Välierät

16:00 Sweden – Finland TSN 1 Stream 2 Stream 3 Stream 4 Stream 5 (EN) Acestream 1 (RU) sop://broker.sopcast.com:3912/258006 YLE TV2/YLE Areena (You can watch this from other countries with Add-ons such as Hola better internet – Just choose “Finland” as your country!)


20:00 Russia – USA TSN 1 Stream 2 Stream 3 Stream 4 Stream 5 Acestream 1 (RU) Acestream 2 (RU) YLE TV2

Lisäksi TSN2: http://cricfree.sx/tsn-2-live-stream.php

2.1.2016

16:00 Sweden – Slovakia TSN2 Stream 2 Stream 3 (På Svenska) Stream 4 Stream 5 (Svenska) Acestream 1 Acestream 2 YLE AREENA

20:00 USA – Czech Republic TSN2 Stream 2 Stream 3 Acestream 1 Acestream 2


Näiden lisäksi linkkejä löydät artikkelista “Sm-liiga ilmaiseksi netistä“, jossa on listattuna kaikki päivän jääkiekkopelit linkkeineen päivineen (huom! Linkit ovat “playerissa”, eivät linkkilistassa, mistä löytyy Liigan pelit)

Tags: Junior world championships IAAF hockey U20 online stream for free, English streams for IAAF juniors, Jääkiekon nuorten mm-kisat 2014, 2015, ilmaiseksi netistä, Suomenkielinen selostus juniorien u20 mm-kisoille, jääkiekon nuorten mm-kisat ilmainen live striimi, live stream online for free, HD stream, juniorien kisat mertarannan selostuksella, ilmainen mtv sport striimi, taivainen free stream. Junior world championshiops,, Denmark – Russia 26.12.2014, Finland-USA, Sweden, Czech republic, Ruootsi, tsekki, Suomi, Usa, Kanada, Slovakia, Canada, U20 mm live stream 2015, nuorten mm-kisat 2016 ilmaiseksi netistä, 2015 free mm junior live stream, TSN Stream online for free, Suomi – Slovakia, Venäjä Valkovenäjä stream, Ruotsi, Usa, Kanada, Tsekki, Sveitsi, Tanska, stream mm 2016, Suomi – Venäjä 2016 mm stream, live mm stream, Rus – Swe stream, Fin – Rus, USA – Swe

Leave a Comment