Talviurheilua suorana ja ilmaiseksi netistä (Kausi 2015-2016)


Santerin Ässä järjesti pienen gallupin Facebook-sivuillaan, ja sen tuloksena oli aika selvää, että ainakin kaksi lajia nousi ylitse muiden: mäkihypyn maailmancup ja maastohiihdon MC kiinnostavat kansaa.

Myös lumilautailu ja alppihiihto olivat toivottujen lajien joukossa. Pyydettyä korisliigaa tuskin saadaan näkymään, koska siitä ei yksinkertaisesti ole lähetyksiä ilmaiseksi, kuten ei myöskään salibandysta ja pesäpallosta.

Miten talviurheilua sitten katsotaan suorana?

Tälle sivulle lisätään pieni striimi”laatikko”, josta voi valita lähetyksiä eri lajien katsomiseksi. Tässä
boksissa on tosin myös muita kuin talviurheilulajeja, mutta se ajaa asiansa. Sen lisäksi päivitetään “tasokkaampia” linkkejä mäkihyppyyn ja maastohiihtoon, aina kun aika sen sallii. Nämä lähetykset tulevat tälle sivustolle ja tähän artikkeliin viimeistään Rukan maailmancupin jälkeisiin kisoihin. Rukan maailmancup tulee suorana YLEltä, joten sitä varten tuskin viitsitään mitään erityistä järjestää.

Kauden aikana suurin osa lähetyksistä lienee englanniksi, mutta jos hyvä tuuri käy, saatetaan tapahtumiin löytää lähetyksiä suomen kielellä.

Mitä tarvitsen lähetysten katsomiseen?

Lähetysten katsomiseen riitää yleensä pelkkä adblock plus -lisäosa (Chrome/Firefox). Lisäksi jos haluaa katsoa HD-tason lähetyksiä, tarvitset yleensä Acestream playerin, joka löytyy kätevästi netistä. Jos lähetyksiä ei voi jostain syystä katsoa, ohjeet näihin ongelmiin löytyvät tästä artikkelista.

Suomen osakilpailut YLE TV2 ja YLE areena

Mäkihypyn maailmancup ilmaiseksi 2015-2016, free ski jumping stream, watch ski jumping online for free, cross country skiing live streams HD online, MTV Sport HD lähetyksiä ilmaiseksi netistä, MTV Sport talvimaraton ilmaiseksi netistä, Maastohiihtoa ilmaiseksi netistä, katso lumilautailua ilmaiseksi netistä, alppihiihdon maailmancup ilmainen live stream, mäkihypyn maailmancup suorana ja ilmaiseksi netistä, Beaver Creek, Alpine skiing, USA, live stream, mäkiviikko ilmaiseksi netistä, ski jumping 4 hills tour, oberstdorf, mäkiviikko online free

Leave a Comment