Koripallon EM-kisat ilmaiseksi netistä

Koripallon Em-kisat käynnistyvät 5.9.2015. Suomen osalta ensimmäinen peli on Suomen ja Ranskan välillä. Suomen pelit tulevat suorana YLEltä, muut pelit joutuu etsimään internetistä.

YLEn sivuilta näkee tosiaan Suomen otteluohjelman ja lähetyksien aikataulut. Jos asut ulkomailla, YLEn katsominen pitäisi onnistua esimerkiksi Chromella. Areenan katsominen ulkomailla on mahdollista “Hola Better Internet” -lisäosalla.

Parhaalla laadulla lähetyksiä nähnee täältä: http://live-sports.cf/. Sivun striimien katsominen vaatii tosin Acestream-ohjelman. Heikommalla laadulla (pääosin) löytyy täältä: http://www.realstreamunited.com/basketball-live-streaming-video-2015-1.html

How  to watch Basketball European Championships (Uleb eurobasket) online for free?

In case you can’t see enough games on your TV, you can always try to watch basketball online for free. Watching these streams is usually legal on any country, unlike streaming these events.

The best place I recommend is http://live-sports.cf . There’s HD quality streams, but you need to download Acestream program. With it,  you can watch practically any games. With weaker quality you can find some streams here: http://www.realstreamunited.com/basketball-live-streaming-video-2015-1.html

I will try to list some of the events in this piece of news, but I can’t guarantee that I’m always available to do that.

7.9.2015 (GMT+2)

Lithuania – Belgium
Finland – Russia
etc.

Tags Basketball em 2015 online free, free em basketball stream 2015, Basketball european championships online for free, Turkey, Spain, France, Finland, Russia, Israel, Free Russian stream Basketball, Eurobasket 2015 online free live stream HD, Acestream Eurobasket 2015, YLE Areenan katsominen ulkomailta, Koripallon katsominen ulkomailta, Group games live free stream Eurobasket 2015, Koripallon EM ja Susijengin pelit ilmaiseksi netistä, Koripallon em-kisojen kaikki ottelut ilmaiseksi netistä, Eurobasket free live stream, Santerin Assa free sports streams, Estonia – Belgium Netherlands – FYR Macedonia Russia – Poland Serbia – Germany Finland – Israel Latvia – Lithuania Iceland – Italy Slovenia – Georgia Ukraine – Czech Republic Bosnia & Herzegovina – France Greece – Croatia Turkey – Spain

Leave a Comment