Suomen kisat päätökseen – välierät ja mitalipelit vielä Santerin Ässästä

Jaromir Jagr oli tällä kertaa liian kova vastus Suomelle. Kuva: s.yume from Vancouver, Canada (Russia vs. Czech Republic) [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], lähde: Wikimedia Commons


Suomen kisat päättyivät isäntämaa Tsekkiä vastaan koettuun puolivälierätappioon lukemin 3-5. Pelin jälkeen spekuloitavaa aiheuttaa totta kai tuomarilinja.

Alkuun tuomarit vaikuttivat pitävän tasaista linjaa, mutta muutaman kyseenalaisen vihellyksen ja viheltämättä jättämisen jälkeen peli kääntyi Tsekille. Suomellakin oli paikkansa, sillä joukkue pääsi kahdesti tasoihin ja kerran johtoonkin, mutta voittoon asti kiri ei riittänyt. Toki Tsekkikin oli hyvä joukkue, joten ei voida sanoa, että huonolle hävittiin.

Toinen pääasia on Ruotsin tippuminen jatkosta, joten sieltäkään suunnasta ei tarvitse kuunnella ilkkumista.

Ensi vuonna paremmalla tuurilla takaisin mitalipeleihin. Tämän vuoden ratkaisuottelut löytyvät vielä Santerin Ässän kautta, joten kisat jatkuvat vielä lauantaina ja sunnuntaina.

P.s puolivälierillä oli peräti yli 125 000 katsojaa, joten ainakin tälle sivustolle lienee tarvetta. Kiitos jo nyt kaikille kisoja seuranneille.

Välierät:

USA – Venäjä

Kanada – Tsekki

Leave a Comment