MM-kisojen välierät ilmaiseksi netistä

Riittääkö Jaromir Jagrin vire Kanadan kaatamiseen? Kuva: Wikimedia Commons


MM-kisat ovat edenneet välierävaiheeseen, ja vaikka leijonat putosivatkin jo puolivälierissä, peleissä riittää edelleen jännitettävää. Santerin Ässä tarjoaa vielä linkit näihin peleihin ja mitalipeleihin.

Kierroksen teemana on selkeästi “kosto”, sillä molemmissa ottelupareissa joukkueet ovat jo kohdanneet kertaalleen alkulohkossa. Tsekki hakee revanssia Kanadaa vastaan, ja Venäjä yrittää kammeta USA:n tieltään.

Pelit tulevat myös maksuttomilta kanavilta, mutta niissä selostaa Mika Saukkonen…

Kanada – Tsekki (Canada – Czech Republic, 16.15 GMT+3)
2 – 0

Riittääkö Tsekki-yleisön hurmos?

Kanada ja Tsekki kohtasivat jo alkulohkovaiheessa. Tällöin Kanada oli pelillisesti edellä, ja otti voiton lukemin 6-3. Tähän peliin asetelmat eivät ole lähtökohtaisesti muuttuneet – Kanada on ollut hyökkäyspäähän armottoman kova, eikä heikkoja hetkiä ole juurikaan ollut.

Kanadan peli toimii myös puolustussuuntaan, joten helposti tsekitkään eivät maaleja tee. Tsekki pystynee ainakin joidenkin ketjujen osalta haastamaan Kanadaa hyökkäyspelissä, mutta miten käy puolustuksen ja maalivahtipelin? Ondrej Pavelec ei ole toistaiseksi vakuuttanut, ja tänään hän lienee jälleen kovassa tulituksessa. Pavelecin pitää pelata superpeli, jotta Tsekki voisi edes haaveilla pääsystä mm-finaaliin kotiyleisön edessä. Toisaalta kotiyleisön tuki voi siivittää joukkueen aivan uudenlaiseen hurmokseen. Sitä se tarvitseekin, jos aikoo voiton ottaa. Niin paljon parempi Kanada on kuitenkin ollut näissä kisoissa.

Toki täytyy muistaa, ettei Tsekillä ole oikeastaan paineita enää tässä pelissä. Paikka mitalipeleihin on varmistettu, ja tässä pelissä on vain voitettavaa. Vaikea silti uskoa, että Kanadan supernippu murtuisi Tsekin edessä.

Linkit :
Ässä 1(Mertaranta-stream) Ässä 2(English acestream) Ässä 2.2 (English Ustream, TSN) Ässä 3(Russian acestream) Ässä 4(Russian Ace, HD) Ässä 5(Czech ace) Ässä 6(Ace, Viasat sport baltic) Ässä 7(German ace) Ässä 8(German Ace) Ässä 9(Flash) Ässä 10 (På Svenska) Youtubesop://broker.sopcast.com:3912/257333 Acestream: 716f76329032960f23330b99e041cbfeb4625006 (Russian)

Suomenkielisen streamin saa koko näytölle painamalla hieman “koko ruudulle” napin yläpuolelta. Jos se ei toimi, yritä zoomata sivua isommaksi tai pienemmäksi, jotta tuo kikka toimii.


USA – Venäjä (USA – Russia, 20.15 GMT+3)
0 – 4

Saako Venäjä revanssin?

USA ja Venäjä kohtasivat myös alkulohkossa. Tällöin USA otti voiton Venäjästä, ja sen voiton avulla jenkit pääsivät lopulta lohkoykköseksi ja pelaamaan Sveitsiä vastaan puolivälierissä. Venäjä vastaavasti kohtasi Ruotsin, jonka se kaatoi värikkäiden vaiheiden jälkeen 5-3 lukemin.

Ensimmäisessä pelissä venäläisillä tuntui olevan jenkkien kanssa jonkinasteinen asenneongelma, mutta samanlaista tuskin tulee näihin tärkeisiin otteluihin. Venäjä saa riveihinsä uuden vahvistuksen, kun Alexander Ovechkin liittyy joukkueen vahvuuteen suoraan NHL:n pudotuspeleistä. Ovechkinin vire lienee pieni kysymysmerkki, sillä hän ei varsinaisesti vakuuttanut änärin loppuvaiheissa, ja toisaalta aikaero saattaa olla rasite.

Pelillisesti Venäjällä on taitavampi joukkue, mutta USA on ollut näissä kisoissa aavistuksen verran kurinalaisempi joukkue puolustamaan. Toisaalta maalivahti Connor Hellebuyck on ollut iso osa tätä puolustusta, ja hän on tällä hetkellä vakuuttavammassa vireessä kuin toisessa päässä torjuva virkaveli Sergei Bobrovski. Venäjän joukkueen heikoin lenkki on sen maalinsuulla, ja tasonnostoa pitää tulla, jos Venäjä aikoo realistisesti kamppailla mm-kullasta tänä vuonna.

Linkit :
Ässä 1 (Ustream) Ässä 2(English, flash) Ässä 2.2 (English Ustream, TSN) Ässä 3(Flash) Ässä 4(Russian acestream, HD) Ässä 5(Czech ace) Ässä 6(Ace, Viasat sport baltic) Ässä 7(German ace) Ässä 8(German Ace) Youtubesop://broker.sopcast.com:3912/257357 Acestream: 716f76329032960f23330b99e041cbfeb4625006

Tags:
Republic online free stream, Norway USA free ice hockey stream, SwqitzerlandAustria online for free 2.5.2015, France Germany live free stream, MTV Sport 1 stream, Katsomo ilmaiseksi netistä, Free Max Sport 1 sream Finland MTV3, IIHF World championships all hgames online for free, Suomi Norja 3.5 ilmaiseksi netistä Mertarannan selostuksella, ilmainen KAtsomo, Canada Czech Republic free HD stream in English, Free Russia USA stream IIHF 2015, Sweden, Canada online, Slovakia, Norway free stream online, 6.5, Sweden, Canada online free English stream, 8.5.2105 USA DENMARK Germany LAtvia Slovenia Norway Czech Republic Autstria, TSN live stream IIHF 2015 World championships, VM 2015 gratis på näte, 10.5.2015 Jääkiekon mm lätkä striimi, Russia vs Slovakia, Switzerland Kanada, Sveitsi vastaan Kanada,Suomi-Valko-Venäjä mm stream 11.5.2015, MM-kisat jääkiekossa tabletilla ja puhelimella, Weltcup kostenlosen Online, Eishockey -Weltmeisterschaft, Хоккей Кубок мира для свободного онлайн, ustream ice hockey world championships, suomi tsekki netissä, Miten kiertää maaestot youtube, youtube unblocker, MM-kisat youtubesta, ohjeet, USA Sveitsi live stream, Русский Шведский онлайн бесплатно, ruotsi-venäjä live stream Usa Switzerland free ice hockey stream online HD, Quarter finalds online for free IIHF, VM ishockey, MM-jääkiekko live, Teppo Laaksonen, Juha Taivainen, MTV MAX, 14.5.2015, 14th May 2015, 16th may, 16.5.2015, Canada Czech republic live stream mm, USA Russia online live stream, Hockey, Tsekki Kanada Canada live stream, canada vs tsekk

Leave a Comment