Mm-kisojen kymmenes pelipäivä ilmaiseksi netistä – Mikä on Slovakian kohtalo?

Kuva: Wikimedia commons (arkistokuva)


MM-kisojen kymmenentenä pelipäivänä eli sunnuntaina 10.5 pelataan neljä ottelua. Iltapeleissä Sveitsi metsästää epätoivoisesti pisteitä Kanadaa vastaan, ja Slovakia kamppailee Venäjän kanssa tärkeistä pisteistä jatkopaikan kannalta.

Ennen pelejä voi olla paikallaan tarkistaa lohkotilanne ja katsoa läpi spekulaatiot jatkoon menijöistä. Osallistu keskusteluun chatissa! http://urheiluassa.blogspot.fi/2015/05/mitka-joukkueet-paatyvat.html

Uutuutena jokaiseen peliin lisätään linkki Youtubeen. Ne eivät toimi ilman lisäosia, mutta ainakin “Hola better internet” tai “Hola unblocker” ovat huhujen mukaan saaneet blokkaukset pois. Maaksi kannattaa asettaa esimerkiksi Australia, Kreikka tai Romania, jolloin maaesto ei ole voimassa. Kuvanlaatu on näissä lähetyksissä 1080p (!!), selostus kökköenglannilla

Saksa – Tsekki (Germany – Czech Republic, 17.15)
2 – 4

Tsekki ja Saksa pelaavat yllättäen panoksellisen pelin tässä vaiheessa turnausta. Jos Saksa voittaa, se voi asettaa Tsekin jatkopaikan jopa uhan alle, sillä silloin Tsekki ja Sveitsi ratkaisisivat viimeisen paikan kohtalon. Toisaalta Tsekki on selvästi parempi joukkue, joten todennäköisempää on, että he varmistavat jatkopaikkansa tässä ottelussa.

Linkit :
Ässä 1(Tsekkistriimi, HD) Ässä 2(Russian HD) Ässä 3Ässä 4(Russian) Ässä 5(German HD stream) Ässä 6Ässä 7(German UStream) Ässä 8Ässä 9 (In English) Youtube

Slovenia – USA  (17.15)
1 – 3

Pystyykö USA tällä kertaa syttymään ennakkoon pienempää maata vastaan? Tanskaa ja Valko-Venäjää vastaan kone ei lähtenyt käyntiin kunnolla missään vaiheessa. Slovenian kohtalo vaikuttaisi olevan putoaminen sarjaporrasta alemmas, eikä näillä peliotteilla ole luvassa ihmeellistä tulosta myöskään jenkkejä vastaan.

Linkit :
Ässä 1(TSN1, English) Ässä 2(Russian HD) Ässä 3Ässä 4(Acestream) Ässä 5Ässä 6(good quality flash) Ässä 7Ässä 8 (Acestream Russian) Youtube

Sveitsi – Kanada (Switzerland – Canada)
2- 7 !!!

Sveitsi taistelee tärkeistä pisteistä lohkon todennäköisesti voittavaa Kanadaa vastaan. Ruotsi-ottelusta saatu tulos auttoi Sveitsin jatkopaikan kynnykselle, mutta esimerkiksi kolmas sija on vielä otettavissa, toisaalta Saksa olisi hyvä pitää tarpeeksi kaukana, jotta neljän parhaan joukkoon pääsy varmistuu.

Kanada on parempi joukkue, mutta Sveitsi osaa pelata joukkueena puolustussuuntaan. Heille tehdään vähän maaleja – onnistuuko Kanada?

Linkit :
Ässä 1.1(Ustream, English!) Ässä 1(In English) Ässä 2(Russian HD) Ässä 3(Orf+ Sport, HD) Ässä 4(English, HD Ässä 5Ässä 6(Ruotsiksi, på svenska) Ässä 7Ässä 8Ässä 9 (acestream) Youtube

Slovakia – Venäjä (Slovakia – Russia)
2 – 3 JA

Slovakialla on pakkovoiton paikka. Sillä on kaksi peliä jäljellä, vastaan tulee USA ja Venäjä. Ero neljäntenä olevaan V-Venäjään on kolme pistettä, ja pisteitä tulisi tulla mieluiten molemmista otteluista, sillä Valko-Venäjällä on vielä peli Norjaa vastaan. Venäjä taas haluaa pisteitä ja lohkovoittoa, jotta puolivälierissä saataisiin vastaan “heikompi” joukkue. Venäjän materiaali on parempi, eikä Slovakia ole esittänyt ihmeitä näissä kisoissa, joten Venäjän voitto lienee todennäköistä.

Linkit :
Ässä 1(Tsekkistriimi, HD) Ässä 2Ässä 3Ässä 4 (Suomeksi, selostajana Antero Mertaranta) Ässä 5Ässä 6Ässä 7(English) Ässä 8 Youtube

2015, ilmaiset mm-kisat netistä Free mm stream online, Canada vs Latvia online ice hockey for free, jääkiekon mm-kisat ilmaiseksi netistä, Latvia Czech Republic online free stream, Norway USA free ice hockey stream, SwqitzerlandAustria online for free 2.5.2015, France Germany live free stream, MTV Sport 1 stream, Katsomo ilmaiseksi netistä, Free Max Sport 1 sream Finland MTV3, IIHF World championships all hgames online for free, Suomi Norja 3.5 ilmaiseksi netistä Mertarannan selostuksella, ilmainen KAtsomo, Canada Czech Republic free HD stream in English, Free Russia USA stream IIHF 2015, Sweden, Canada online, Slovakia, Norway free stream online, 6.5, Sweden, Canada online free English stream, 8.5.2105 USA DENMARK Germany LAtvia Slovenia Norway Czech Republic Autstria, TSN live stream IIHF 2015 World championships, VM 2015 gratis på näte, 10.5.2015 Jääkiekon mm lätkä striimi, Russia vs Slovakia, Switzerland Kanada, Sveitsi vastaan Kanada, 

Leave a Comment