Mm-kisojen kuudes pelipäivä – Ruotsin ja Kanadan ottelu päivän huippupelinä

Arkistokuva, Wikimedia Commons


6.5 pelataan mm-kisoissa jälleen neljän ottelun kierros. Keskiviikon kohokohtana lienee Ruotsin ja Kanadan välinen iltaottelu.

Sveitsi – Latvia (Switzerland – Latvia 17.15)

Veikkaus: Sveitsi voittaa 3-2

Linkit :
ÄssäEN(In English) Ässä 1(Viasat sport baltic) Ässä 2 (Sport 1 Germany) Ässä 3Ässä 4Ässä 5Ässä 6(German) Ässä 7 (German, Ustream) Ässä 8 Youtube

Venäjä – Tanska (Russia – Denmark, 17.15)

Veikkaus: Venäjä vie, 5-2

Linkit :
Ässä 1(Tshekkistriimi hyväl laadul) Ässä 2(Russian, good quality) Ässä 3 (Russian, 720p) Ässä 4 (Russian stream) Ässä 5 (English) Ässä 6(Suomeksi tai ruotsiksi) Ässä 7(TSN, UStream, Good quality!) Ässä 8 Youtubesop://broker.sopcast.com:3912/256991

Ruotsi – Kanada (Sweden – Canada, 21.15)

Veikkaus: Kanada voittaa 3-2

Linkit :
Suomistriimi(?) Ässä 1(Tshekkistriimi, hyvä laatu) Ässä 2(Viasat sport baltic) Ässä 3 (Sport 1 Germany) Ässä 4 (Russian, good quality) Ässä 5 (Russian) Ässä 6(In English, good quality!) Ässä 7(English) Ässä 8 (Ustream, in English) Youtube

Slovakia – Norja (Slovakia – Norway, 21.15)

Veikkaus: Slovakialla vaikeuksia, mutta 4-3 voitto

Linkit :

2015, ilmaiset mm-kisat netistä Free mm stream online, Canada vs Latvia online ice hockey for free, jääkiekon mm-kisat ilmaiseksi netistä, Latvia Czech Republic online free stream, Norway USA free ice hockey stream, SwqitzerlandAustria online for free 2.5.2015, France Germany live free stream, MTV Sport 1 stream, Katsomo ilmaiseksi netistä, Free Max Sport 1 sream Finland MTV3, IIHF World championships all hgames online for free, Suomi Norja 3.5 ilmaiseksi netistä Mertarannan selostuksella, ilmainen KAtsomo, Canada Czech Republic free HD stream in English, Free Russia USA stream IIHF 2015, Sweden, Canada online, Slovakia, Norway free stream online, 6.5, Sweden, Canada online free English stream

Ässä 1Ässä 2(In English) Ässä 3Ässä 4Ässä 5Ässä 6 Ässä 7 Ässä 8 Youtube

Leave a Comment