MM-kisojen kahdestoista pelipäivä ilmaiseksi netistä – Pystyykö Suomi kukistamaan Venäjän?

Suomi ja Venäjä pelasivat viime vuonna finaaleissa. Kuva vuodelta 2012. Alexey Chernyadyev [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], lähde: Wikimedia Commons


Kisojen kahdentenatoista päivänä ratkaistaan Suomen lohkon viimeiset jatkopaikat ja kenties jopa lohkon voitto. Suomi pelaa illan huippuottelussa Venäjää vastaan. Muita mielenkiintoisia pelejä ovat Valko-Venäjän ja Norjan kohtaaminen, sekä Slovakian ja USA:n sekä Tsekin ja Sveitsin ottelut.

MM-kisojen viimeisiin alkulohkopeleihin laitetaan ehkä hieman paksummat ennakot tulille. Tämän kierroksen jälkeen on yksi välipäivä, ennen kuin puolivälierät käynnistyvät.

Kanada – Itävalta (Canada – Austria, 13.15)
           10 -1 (No huhhuh)

Kanadan ja Itävallan pelissä ei hirveästi ole enää panosta, sillä Kanada on jo lohkovoiton varmistanut. Itävalta voi tosin tippua sarjaporrasta alemmas, jos Ranska voittaa Latvian jatkoajan jälkeen. Ottelun tulos määräytynee puhtaasti sen mukaan, kuinka hyvin Kanada syttyy. Kanada on selkeä ennakkosuosikki, sillä se on jokaisella osa-alueella parempi kuin Itävalta, eikä Itävalta ole juurikaan kyennyt pelaamaan tiivistä puolustuspelaamista tai kompensoimaan tätä heikkoutta tekemällä maaleja. Kanadalaisilla on ainakin tilaisuus parantaa omia tilastojaan tässä ottelussa.

Veikkaus: Kanada voittaa 5-1

Linkit/links :

Ässä(English flash, good quality!) Ässä 1(TSN1, English) Ässä 2(Russian, HD) Ässä 3Ässä 4(German Acestream) Ässä 5(German Acestream) Ässä 6Ässä 7Ässä 8(English) Youtubesop://broker.sopcast.com:3912/257000 acestream://9f672aadcf2bd5ce78dd4b7705ae913f06d6b95c (Viasat Sport baltic)

Norja – Valko-Venäjä (Norway – Belarus, 13.15)
        2 – 3

Norjalla ei tässä ottelussa ole enää mitään merkittävää panosta. Valko-Venäjä on vain askeleen päässä jatkolohkopaikasta, tosin tappio tästä voi tarkoittaa vielä tippumista, mikäli Slovakia voittaa varsinaisella peliajalla USA:n. Valko-Venäjä on siis kipeästi voiton tai edes pisteen tarpeessa. Norja on ollut Valko-Venäjää heikompi näissä kisoissa, ja Valko-Venäjä on onnistunut kukistamaan tai haastamaan isompiaan pariinkin otteeseen. Venäjä-peliä lukuun ottamatta se on onnistunut pitämään vastustajansa pienissä lukemissa, tehden samalla tarpeeksi maaleja voiton eteen. Norjan ainoa keino voittaa on käyttää maalipaikkansa mahdollisimman hyvin hyödyksi.

Veikkaus: Valko-Venäjä vie, 2-4

Tähän peliin löytyy myös Suomenkielinen stream. Sen saa koko näytölle painamalla hieman sen “koko ruudulle” nappulan yläpuolelta, tai zoomailemalla edestakaisin hiiren avulla. Lätkä alkaa kello 13.10

Linkit/links :
Ässä 1.1(Suomeksi) Ässä 1(TSN2, English) Ässä 2(Czech, HD) Ässä 3(Russian acestream) Ässä 4(Russian) Ässä 5(Flash) Ässä 6(Suomeksi, MTV MAX, selostus Teppo Laaksonen) Ässä 7(Norwegian) Ässä 8 Youtube


Latvia – Ranska (Latvia – France, 17.15)
2 – 3 VL

Tärkeä ottelu sarjapaikan kannalta. Lyhyesti, tämän ottelun voittaja jatkaa ensi vuonna varmasti A-sarjassa. Tosin jatkoajalle pääsy tarkoittaa Latvialle jo sarjapaikan varmistamista, Ranska tarvitsee voiton ohittaakseen Itävallan. Lähtökohtaisesti Latvian materiaali on leveämpi ja parempi. Ranskan aseet ottelussa ovat hyvässä puolustuspelaamisessa ja vastahyökkäyksissä. Latvia hallitsee peliä, Ranska kyttää paikkojaan.

Veikkaus: Latvia pitää paikkansa sarjassa, 3-2.

Linkit/links :
Ässä 1.0 (MTV Max, suomeksi, selostus Teppo Laaksonen) Ässä 1(TSN streams? English) Ässä 2Ässä 3(Viasat Sport baltic, HD) Ässä 4Ässä 5Ässä 6 Ässä 7 Ässä 8 Youtubeacestream://9f672aadcf2bd5ce78dd4b7705ae913f06d6b95c (Viasat Sport baltic)

USA – Slovakia (17.15)
5 – 4 VL

USA:lla on pelissä varmasti panosta, sillä voitolla joko jatkoajalla tai varsinaisella peliajalla jenkit ottavat lohkovoiton. Slovakian panos riippuu puhtaasti siitä, pystyykö Norja kaatamaan Valko-Venäjän varsinaisella peliajalla. Jos näin ei käy, Slovakia on ulkona. Kuten onkin, sillä Valko-Venäjä otti Norjalta täydet kolme pistettä.

Jenkit ovat olleet näissä kisoissa yhtenäinen joukkue, joka on pystynyt kääntämään pelin nopeilla hyökkäyksillään. Toisaalta maalivahti Hellebuyck on ollut ilmiömäinen useissa peleissä. Slovakia tuntuu vajonneen pysyvästi jonkinlaiseen alennustilaan, sillä nämä kisat uhkaavat olla toiset peräkkäiset, kun maa jää ilman puolivälieräpaikkaa. Slovakialla on seitsemän NHL-pelaajaa, mutta se ei ole toistaiseksi näkynyt jäällä. Maalivahtipeli ei ole myöskään vakuuttanut missään vaiheessa. Gaborikin johdolla Slovakian tähtien pitää alkaa tehdä tulosta, muuten turnaus päättyy nolosti tappioon lähestulkoon kotiyleisön edessä.

Veikkaus: USA voittaa, 3-2 jatkoajalla.

Linkit/links :
Ässä 1.0(Suomeksi, Juha Taivainen) Ässä 1..01(Kieli unknown) Ässä 1.1 (English Acestream HD) Ässä 1.2(TSN1, English) Ässä 1.3 (TSN3, English) Ässä 2(Czech stream, HD) Ässä 3(Russian acestream) Ässä 4(German acestream) Ässä 5(Russian HD) Ässä 6(Acestream) Ässä 7(Flash) Ässä 8(English flash, NBCSN, good flash) Youtube

Tsekki – Sveitsi (Czech Republic – Switzerland, 21.15)
2 – 1 JA

Tsekin ja Sveitsin pelissä ei välttämättä ole juurikaan panosta. Ruotsi on varmistanut paikan lohkokakkosena, eikä Tsekki voi enää päästää Sveitsiäkään edelle edes teoriassa. Näin ollen tässä pelissä haetaan ehkäpä enemmän asetelmia pudotuspeleihin. Hyvä peli tästä, ja seuraavan vastuksen kohtaaminen lienee joukkueelle helpompaa.

Sveitsi on ollut näissä kisoissa melko aneeminen, mutta se pystyi kuitenkin varmistamaan jatkopaikkansa muiden maiden pelattua keskenään ristiin. Pelillisesti anti on ollut löyhää, ja etenkin hyökkäyspelaaminen on Sveitsillä ollut totutun vaisua. Tsekki vastaavasti on ollut hyökkäsypäässä erittäin pirteä koko kisojen ajan, ja tässäkin pelissä Tsekki lähtee varmasti hakemaan maaleja. Mitä pidempään Sveitsi pitää tsekit nollilla, sitä parempi mahdollisuus heillä on voittaa.

Veikkaus: tulos 3-1 Tsekille.

Linkit/links :
Ässä 1 (TSN5) Ässä 2(Czech stream, HD) Ässä 3(German Acestream) Ässä 4Ässä 5Ässä 6Ässä 7(English?) Ässä 8 Youtube

Suomi – Venäjä (Finland – Russia, 21.15)
3 – 2 VL

Tärkeä kamppailu edessä. USA:n tuloksesta riippuen panoksena voi olla joko lohkovoitto tai lohkon kakkospaikka. Kakkospaikalla vältetään Ruotsi, joten kai sekin on tavoittelemisen arvoista. Jos USA sössii oman pelinsä, tästä pelistä tulee hirmuisen tärkeä – lohkovoittaja saa vastaansa kisoissa aneemisesti esiintyneen Sveitsin.

Tämä peli on oikeastaan Suomen puolustuksen ensimmäinen todellinen testi, jos USA-peliä ei lasketa. Venäjä hallitsee luultavasti kiekkoa enemmän, ja laukauksia tulee enemmän kuin aiemmissa peleissä. Laukaukset ovat myös vaarallisia ja niitä voi tulla mistä vaan. Tässä pelissä nähdään Suomen puolustuksen todellinen taso. Maalivahtitilanne on Suomella parempi, sillä sekä Saros että Rinne ovat pelanneet vakuuttavasti, toisin kuin Venäjän maalivahtikaksikko. Kentällä etu lienee hieman Venäjän puolella, sillä etenkin SKA:sta koottu ketju on ollut erittäin vaarallinen. Tässä pelissä Suomen parhaiden tulee tosiaan olla parhaita, muuten on vaikea tehdä tulosta.

Veikkaus: tiukka matsi tulossa, jatkoille mennään lukemista 3-3.

Tähän peliin löytyy myös Mertarannan stream. Sen saa koko näytölle painamalla hieman sen “koko ruudulle” nappulan yläpuolelta, tai zoomailemalla edestakaisin hiiren avulla. Lätkä alkaa kello 21.15, stream käynnistyy n. 10-30 min ennen peliä. Adblock plus on suotavaa olla, ja adblockkiin voi lisätä suodattimiin “Bet365.com”, jotta silkbetin striimit eivät siirry välillä pois striimisivulta!

Linkit/links :

2015, ilmaiset mm-kisat netistä Free mm stream online, Canada vs Latvia online ice hockey for free, jääkiekon mm-kisat ilmaiseksi netistä, Latvia Czech Republic online free stream, Norway USA free ice hockey stream, SwqitzerlandAustria online for free 2.5.2015, France Germany live free stream, MTV Sport 1 stream, Katsomo ilmaiseksi netistä, Free Max Sport 1 sream Finland MTV3, IIHF World championships all hgames online for free, Suomi Norja 3.5 ilmaiseksi netistä Mertarannan selostuksella, ilmainen KAtsomo, Canada Czech Republic free HD stream in English, Free Russia USA stream IIHF 2015, Sweden, Canada online, Slovakia, Norway free stream online, 6.5, Sweden, Canada online free English stream, 8.5.2105 USA DENMARK Germany LAtvia Slovenia Norway Czech Republic Autstria, TSN live stream IIHF 2015 World championships, VM 2015 gratis på näte, 10.5.2015 Jääkiekon mm lätkä striimi, Russia vs Slovakia, Switzerland Kanada, Sveitsi vastaan Kanada,Suomi-Valko-Venäjä mm stream 11.5.2015, MM-kisat jääkiekossa tabletilla ja puhelimella , Suomi Venäjä mm stream 12.5.2015 ilmaiseksi netistä, Mertaranta Suomi Venäjä, Finland Russia online free, Czech Republic Switzerland for free, USA vs Slovakia online stream ilmainen striimi MTV SPORT, Juha Taivainen, MTV MAX, Miten kiertää maaestot youtubessa, youtube maaestot Suomi, Maaestojen kiertäminen, How to watch youtube geo-blocked videos, Teppo Laaksonen, Jääkiekko mm live stream, jääkiekon mm 2015 ilmaiset lähetykset, mm-lätkä ilmaiseksi netissä, USA Slovakia stream 12.5.2015, mtv sport, jääkiekko lähetykset suomeksi

Ässä 1 (Mertaranta-stream) Ässä 2(Joku suomalainen) Ässä 3(TSN1, English) Ässä 4(Russian, HD) Ässä 5Ässä 6Ässä 7Ässä 8Ässä 9Youtube

Leave a Comment