MM-kisat ilmaiseksi netistä, viides pelipäivä 5.5

Arkistokuva/Wikimedia Commons


MM-kisat jatkuvat tiistaina 5.5.2015 neljän pelin voimin. Kaksi ensimmäistä ottelua pelataan kello 17.15 Suomen aikaa, seuraavat 21.15.

Sveitsi – Saksa (Switzerland – Germany, 17.15 GMT+3)

Sveitsi on pelannut kaksijakoiset kisat, Saksa umpisurkeat. Sveitsi on vähemmän schaiba kuin Saksa, elikkäs;

Veikkaus: Sveitsi voittaa 3-1

Linkit :
Ässä 1 (Tshekkistriimi, Good quality) Ässä 2 (In English, TSN) Ässä 3(Russian, goof quality) Ässä 4(Viasat sport baltic) Ässä 5(German) Ässä 6Ässä 7Ässä 8(german) Ässä 9(English acestream) Ässä 10 (German Ustream, good quality)

Tanska – Valko-Venäjä (Denmark – Belarus, 17.15 GMT+3)

Veikkaus: 4-3 Tanskalle

Linkit :
Ässä 1(russian stream, good quality!) Ässä 2Ässä 3 (In English?) Ässä 4Ässä 5Ässä 6(FLash, okay quality) Ässä 7(Russian, flash, good picture) Ässä 8 Sopcast

Itävalta – Ranska (Austria – France, 21.15 GMT+3)

Veikkaus: 4-4, jatkoajalle mennään

Linkit :
Ässä 1 (In English) Ässä 2(In German, good quality) Ässä 3(Russian, 720p) Ässä 4Ässä 5Ässä 6 Ässä 7 Ässä 8

Slovakia – Slovenia (21.15 GMT+3)

Veikkaus: Slovakia voittaa 5-2

Linkit :

2015, ilmaiset mm-kisat netistä Free mm stream online, Canada vs Latvia online ice hockey for free, jääkiekon mm-kisat ilmaiseksi netistä, Latvia Czech Republic online free stream, Norway USA free ice hockey stream, SwqitzerlandAustria online for free 2.5.2015, France Germany live free stream, MTV Sport 1 stream, Katsomo ilmaiseksi netistä, Free Max Sport 1 sream Finland MTV3, IIHF World championships all hgames online for free, Suomi Norja 3.5 ilmaiseksi netistä Mertarannan selostuksella, ilmainen KAtsomo, Canada Czech Republic free HD stream in English, Free Russia USA stream IIHF 2015, 2015, ilmaiset mm-kisat netistä Free mm stream online, Canada vs Latvia online ice hockey for free, jääkiekon mm-kisat ilmaiseksi netistä, Latvia Czech Republic online free stream, Norway USA free ice hockey stream, SwqitzerlandAustria online for free 2.5.2015, France Germany live free stream, MTV Sport 1 stream, Katsomo ilmaiseksi netistä, Free Max Sport 1 sream Finland MTV3, IIHF World championships all hgames online for free, Suomi Norja 3.5 ilmaiseksi netistä Mertarannan selostuksella, ilmainen KAtsomo, Canada Czech Republic free HD stream in English, Free Russia USA stream IIHF 2015
5.5.2015, Slovakia vs slovenia free online stream, Free german stream Ishockey, Ishockey VM Gratis på nätet 2015

Ässä 1(Tshekkistriimi) Ässä 2 (Russian) Ässä 3 (In English, good quality) Ässä 4Ässä 5Ässä 6 (English?) Ässä 7Ässä 8

Leave a Comment