Lätkää, Abu Dhabin päätösosakilpailu ja mäkihypyn MC-avaus

Arkistokuva. Wikimedia Commons

Viikonlopun urheilutarjonnassa on luvassa useita mielenkiintoisia lajeja. Perinteisten lätkäotteluiden lisäksi ratkotaan Formuloiden maailmanmestari, minkä lisäksi mäkihyppykausi alkaa Saksassa. Kaikki nämä ovat lähtökohtaisesti kortin takana, mutta internetin avulla lähetykset voi onneksi katsoa täysin ilmaiseksi ja katsojan kannalta laillisesti.

Ennen yhdenkään linkin avaamista suosittelen lataamaan AdBlock Plus -sovelluksen, jonka avulla saat ärsyttävät mainokset piiloon ja suojaat tietokonettasi viruksilta.

Jääkiekon Liiga

Sm-liigassa on ohjelmassa tänään neljän ottelun kierros. Ohjeet katselemiseen löytyvät tästä linkistä

Abu Dhabin GP

F1-kauden päättävässä Abu Dhabin GP:ssä tilanteet mm-sarjan suhteen ovat osittain auki. Mercedeksen kuljettajat Nico Rosberg ja Lewis Hamilton kamppailevat vielä maailmanmestaruudesta. Viimeiseen kisaan lähdettäessä Hamilton johtaa 17 pisteellä, ja käytännössä mestaruuden menettäminen vaatisi Hamiltonilta jonkinlaista teknistä tai taktista emämokaa. Edes voitto ei riitä Rosbergille, jos Hamilton on toinen. Suomalaisittain jännittävää riittää mm-sarjan nelostilan kamppailusta. Alonso, Vettel ja Bottas ovat kaikki kahden pisteen sisällä toisistaan. Parhaiten kisassa sijoittunut tulee ottamaan nelossijan, ja Williamsin suorituskyvyn huomioiden etu on Valtterilla.

Ohjeet kisan katsomiseksi löytyvät täältä

Mäkihypyn maailmancup-avaus

Klingenthalissa avataan tämän vuoden mäkisirkus hyppäämällä lauantaina joukkuemäen kilpailu ja sunnuntaina henkilökohtainen kilpailu. Suomalaisittain suurimmat toiveet ja odotukset lienevät siinä, saadaanko joukkue toiselle kierrokselle ja saadaanko sunnuntaina hyppääjiä MC-pisteille.

Linkkejä lähetykseen mm. tältä sivustolta, mutta tarkempia linkkejä saattaa tulla myöhemmin.

http://bliner-planet.info/stream10.html (English, good quality)
acestream://eb408abb16705215e027ab05ad152911991faede

Mäkihyppykilpailut ilmaiseksi netistä, Mäkihypyn MC Klingenthal Saksa ilmaiseksi, free Ski jumping stream from Klingenthal, 2014, 22.11.2014, 23.11.2014, World cup, Formula one for free, F1 päätöskisa Abu Dhabissa ilmaiseksi netistä, Formula 1 free stream online, Sm-liiga ilmaiseksi netistä, illan jääkiekkokierros ilmaiseksi, liigapelit ilmaiseksi netistä.

Leave a Comment