Urheiluviikonlopussa mm. Sm-liigaa ja formuloita sekä Valioliigan huippumatseja!

Jääkiekkoa Tampereella. Kuva: Santeri Kärki


Tänä viikonloppuna on hyvä tekosyy ottaa rennosti ja katsella vaikkapa urheilua päivät pitkät. Viikonloppuna ajetaan muun muassa Yhdysvalloissa Austinin GP, jota ainakin etukäteen ovat sävyttäneet parin tallin poisjäänti kilpailusta talousongelmien vuoksi. Näin ollen lähtöruudukossa on vain 18 autoa. Lisäksi Sebastian Vettel jättää aika-ajot väliin uuden moottorin takia, sillä Red Bull haluaa säästellä osia tuleviin osakilpailuihin.

F1-kilpailuviikonlopussa on myös paljon muuta jännitettävää. Esimerkiksi Fernando Alonson, Sebastian Vettelin, Jenson Buttonin ja Kimi Räikkösenkin sopimustilanteet ovat enemmän tai vähemmän auki. Kilpailu maailmanmestaruudesta käy yhä kovana, ja Lewis Hamilton onkin ottanut pienen niskaotteen Nico Rosbergista. Pystyykö Nico kaventamaan eroa, pysyykö Mersun paketti kasassa? Entä onnistuuko Valtteri Bottas nousemaan jälleen palkintopallille?

Vastauksia näihin saadaan tämän viikonlopun aikana. Ensimmäiset harjoitukset järjestetään ilmeisesti kello 17 Suomen aikaa, joten kannattaa jo silloin kääntää selaimet kohti F1-lähetyksiä. Ohjeet kisojen katsomiseen löytyvät täältä:

F1 ilmaiseksi netistä

Jääkiekon kotimaisessa Liigassa pelataan myös laaja kierros. Vastakkain pelaavat seuraavat joukkueet:

HPK – Blues

Ilves – Hifk

Kalpa – Tappara

Lukko – Ässät

Sport – TPS¨

Lukon ja Ässin paikalliskamppailut ovat yleensä olleet mielenkiintoista katsottavaa, ja varmasti on sitä tälläkin kertaa. Lukon huikea putki pääsi katkeamaan tällä viikolla – pystyykö se aloittamaan uuden? Vai laittaako Ässät lukolle jauhot suuhun? 

Kierroksen muissa otteluissa Sport tavoittelee epätoivoisesti pisteitä nousukuntoista TPS:ää vastaan. Myös moni muu ottelu on kiinnostava ja katsomisen arvoinen. Joten:

Sm-liiga ilmaiseksi netistä


Valioliigassakin on täysi tohina päällä, ja etenkin Man Cityn ja Unitedin paikalliskamppailu sunnuntaina on kierroksen herkkupala. City on pelannut alavireisesti viime aikoina, kun taas Unitedin paketti on alkanut näyttää pikkuhiljaa paremmalta. United saa Wayne Rooneyn jälleen käyttöön, mutta mahtuuko mies pelaavaan kokoonpanoon? Hyvätasoinen ottelu tulossa joka tapauksessa, joten suosittelen seuraamaan,

Valioliigakierros ilmaiseksi

Myös muuta urheilua tulee taatusti viikonlopun aikana seurattua. Jos kiinnostaa, niin katso: http://drakulastream.eu ja sieltä haluamasi urheilulaji.

Leave a Comment