Mm-kisojen pronssiottelu ja finaali suorana

2011 Karhu kaatui. Ehkä nytkin? Arkistokuva/Wikimedia Commons


Tänään pelataan mm-kisojen viimeiset ottelut. Niissä vastakkain ovat pronssiottelussa kohtaavat Ruotsi ja Tshekki sekä sensaatiomaisesti finaaliin edennyt leijonalauma, joka kohtaa ottelussaan Venäjän.

Striimit ilmestyvät n. 10-15 minuuttia ennen ottelua
16.30

Flag of Sweden.svg Ruotsi – Tšekin lippu Tshekki
3 – 0

Ottelussa kohtaavat kisoissa suuren pettymyksen kokenut Ruotsi sekä Tshekki, joka on kenties hieman ylisuorittanut potentiaaliinsa nähden. Leijonia vastaan joukkue ei onnistunut venymään, mutta nälkää riittää varmasti, etenkin näihin kisoihin mm-uransa lopettavalla Jaromir Jagrilla. Kenties Tshekki pystyy käsittelemään pettymystään paremmin. Joukkueena Ruotsi on parempi, mutta riittääkö motivaatio tähän otteluun?

Tulos: Tasaista on, ei mul muuta

Links:

Studio: Studio (alkaen 16.25)

TV4 via Santerin Ässä (Ruotsiksi)
Katsomon lähetys, ei suositella
Sweden – Czech Republic in some language

Flag of Russia.svg Venäjä – Suomen lippu Suomi

Voiko Venäjää voittaa?

Venäjä on ollut tähän mennessä voittamaton näissä kisoissa, eikä sillä ole oikeastaan edes ollut ongelmia mitään maata vastaan. Ruotsinkin peli onnistuttiin täysin jäädyttämään taktisesti loistavalla pelillä 3-1 asemassa, eikä heillä ollut missään vaiheessa mitään hätää. Suomen sauma on siinä, että venäläiset aliarvioivat Suomen, koska he voittivat leijonat jo alkusarjassa. Toisaalta vaihtopenkiltä puuttuu myös päävalmentaja, ja tämä saattaa vaikuttaa peliin negatiivisesti. Venäjällä on parempi joukkue ja pelaajat, maalivahtipeli menee tällä hetkellä tasan. Tosin jääkiekko on joskus pienistä marginaaleista kiinni ja yksi pomppu voi kääntää pelin leijonille…

Tulos: Ei varata toria vielä, kahtellaan!

Links:¨

Katsomon lähetys, ei suositella
Studio (alkaen ennen peliä)
ja peliä:

Kiekkolähetys hd-kuvalla, ruotsiksi
Venäjä – Suomi, tsekkistriimu
Tämän linkin takaa suomalaiset lähetykset
Acestream, English streams etc.

Kiitokset myös kaikille, jotka ovat kisoja seuranneet tätä kautta. Toiminta jatkuu muun muassa Facebookissa aktiivisesti, ja sinne ilmestyy mm. futislinkkejä ja formulaa, kuten myös tänne. Klikkaamalla vielä kerran jotain mainoksia tuette taloudellisesti tätä blogia.

Ei mulla muuta. Hauskaa kevättä kaikille!

Leave a Comment