MM-kisojen lohkot ja 1. päivän ohjelma

Santerin ässä Lähettää kaikki lähetykset ilmaiseksi myös tänä vuonna. Never miss a mm-kisa lähetys! MM2013 Globenissa. Tekijä: Egon Eagle (Oma teos) [CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) tai GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], lähde: Wikimedia Commons
Lohko A 

Ruotsi
Tshekki
Kanada
Slovakia
Norja
Tanska
Ranska
Italia

Lohko B

Suomi
Venäjä
USA
Sveitsi
Saksa
Latvia
Valko-Venäjä

Kazakstan
Näin pelataan
Kisoissa pelataan yksinkertainen alkusarja, jonka jälkeen molempien lohkojen 4 parasta jatkavat puolivälieriin. Niiden voittajat taas jatkavat välieriin, ja niistä selvitään finaaliin ja pronssiotteluun. B-lohko pelaa kisansa Minsk-Areenalla, kun taas A-lohkon joukkueet tahkovat Tšižovka-Arena:lla. Puolivälieristä eteenpäin pelataan vain Minsk-Areenalla.
Kisat alkavat 9.5.2014 ja mestari on selvillä 25.5.2014.
DAY 1 (9.5.2014)

(ennakko tulee viimeistään päivää ennen ensimmäisiä pelejä tai pelipäivänä, jos on tullakseen. Myös linkit lisätään joka pelipäivän kohdalle erikseen)
16.45
Ranska Ranska – Flag of Canada.svg Kanada
3 – 2 vl.
Kuinka paljon?
Etukäteen osa medioista jopa haukkui Kanadan joukkuetta nimettömäksi ja heikoksi. Nimilistaa katsoessa tähän väitteeseen on vaikea yhtyä, sillä joukkue on täynnä 1-3 kentän pelimiehiä, jotka eivät kenties kuitenkaan “supertähtiä” ole. Mukana ovat mm. sellaiset nimet kuin Bieksa, Turris, Burrows ja Scrivens. Jos joku joskus on seurannut jääkiekkoa, pitäisi heidän olla tuttuja.

Ottelun kuva lienee selkeä. Ranska pyrkii pitämään numerot mahdollisimman inhimillisinä ja Kanada pyrkii tekemään niin monta maalia kuin 60 minuutissa ehtii. Toki jos tuomarilinja on sallivampi, voivat ranskalaiset rikkoa itselleen kohtuulliset lukemat ja säilyttää paremman maalieron lohkon loppuvaiheisiin.

Tulos: 2-6. Kanada ei jaksane herkutella enempää.

Link:

http://www.super-streams.net/triplaj.htm (suomeks, quality vähä…)
http://cricfree.tv/tsn-1-live-stream.php (English)
http://www.coolsport.tv/stream38-australian-rules-football-live-streaming.html
http://gaspacio.my1.ru/ch10.html
http://live.drakulastream.eu/static/popups/21892205292920.html

Flag of Switzerland.svg Sveitsi – Flag of Russia.svg Venäjä
0 – 5

Onko Venäjä valmis?

Sveitsi onnistui viime mm-kisoissa yllättämään monet jääkiekkofanit sijoittumalla sensaatiomaisesti toiseksi heti Ruotsin jälkeen. Sveitsi pelasi vahvasti läpi kisojen ja lähes kaikki sen pelit päättyivät jalkapallolukemin. Maaleja ei syntynyt kumpaakaan päähän. Tämän mahdollisti Sveitsin vahva viisikkopelaaminen, toisaalta maalivahdit olivat NHL:n huipputasoa. Näissäkin kisoissa Sveitsi tarvitsee maalivahdeilta superpelejä, sillä hyökkäys ei vieläkään ole saanut maassa mitään supertähtiä leivottua. Toki Sveitsin liiga on kovatasoinen nykyään, joten kehitys varmasti jatkuu ja Sveitsin paikka 8 parhaan joukkueen joukossa on melko kiveenhakattu. Olympialaisten 9. sijaa voidaan pitää vain harha-askeleena.

Venäjä vastaavasti on koonnut jälleen paperilla kovan paketin, jonka kirkkaimpana tähtenä loistaa Alexander Ovetshkin. Yhteensä joukkueessa on peräti 8 NHL-pelaajaa, mikä on selvästi enemmän kuin vaikkapa Suomella. Joukkue on hyökkäyspäähän erittäin kova, mutta puolustusvelvoitteet ovat tunnetusti supertähdiltä jääneet vähälle. Entinen valmentaja Bykov antoi tähtien diivailla rauhassa kisojen ajan, nykyinen valmentaja Oleg Znaroks vastaavasti on tunnettu hieman vahvempana johtajana. Jos hän saa joukkueen diivat kuriin. Venäjä tulee marssimaan ottelussa ja kenties turnauksessakin vahvasti.

Tulos: Sveitsi vie jatkoajalle, 2-2. Edelliset 2 peliä ovat tosin päättyneet Sveitsin voittoon..

Links

VLC: http://www.sdw-net.net/channels/iptv/ct4-sport.php
AceStream: acestream://85a210306b0629dd4118b688b5211e81f32b49af
http://nfl-streaming.tv/stream37.html
http://www.sdw-net.net/channels/nordic/tv4-se.html (På Svenska, VLC)
Sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/139999

Alternative links:

http://ssportuzivo.altervista.org/x-sport-ua-vlc.html (VLC)
http://streamhd.eu/lsh2.html

20.45
Flag of Slovakia.svg Slovakia –    Tšekin lippu Tsekki
2 – 3 ja.

Veljesten taistelu

Siinä missä Suomen ja Ruotsin taistelut ovat henkien taistoja, niin myös Slovakian ja Tsekin kohtaaminen on aina ikimuistoinen. Ottelua hehkutetaan molemmissa maissa varauksetta aina etukäteen ja jännitteitä mediatalojen välillä on olemassa. Peli on myös molemmille kisojen ensimmäinen ja avauspelistä tulisi ottaa ainakin piste.

Tsekki on paperilla jälleen kovempi, tosin se on kärsinyt viime päivät epävarmoista tilanteista, kun moni pelaaja (mm. Jaromir Jagr) on kärsinyt enemmän tai vähemmän loukkaantumisista. Molempien joukkueiden maalinsuulle astutettaneen KHL-nimiä, ja ne ovat etukäteen isoimmat kysymysmerkit. Toki esimerkiksi Kovar Tsekin maalissa on osoittanut olevansa varma, mutta etenkin Jan Laco Slovakialla saattaa olla joukkueen heikko lenkki. Tshekillä on selkeästi parempi hyökkäys- ja puolustuskalusto kuin Slovakialla, jonka pelaajat alkavat olla parasta ennen -päivän tuolla puolen. Toki ensimmäisessä pelissä voi sattua mitä vaan, joten Slovakia voi yllättää.

Tulos: 2-3 Tsekeille.

Link:

http://www.sdw-net.net/channels/iptv/ct4-sport.php (Czech VLC)
Sopcast (russian): sop://broker.sopcast.com:3912/173176
http://ssportuzivo.altervista.org/sport1russia.html#.U20QXvl_tgM (VLC)
http://www.coolsport.tv/stream37.html
http://www.sambasoccer.pw/ch10.html

Flag of Belarus.svg Valko-Venäjä – Flag of the United States.svg USA
1 – 6

Kuinka kauan?

Valko-Venäjä pääsi täksi vuodeksi takaisin ylimpään kiekkosarjaan, kun sille oli myönnetty kotikisat. Joukkue on ainakin paperilla katsottuna mielenkiintoinen, sillä siihen kuuluu paljon KHL-pelaajia ja jopa pari NHL-miestä. Tosin kovin harva heistä pelaa isoa roolia omassa joukkueessaan, joten johtavien pelaajien esiinmarssia tarvitaan. V-Venäjän tulokset tulevat riippumaan paljolti siitä, miten hyvin Koval/Mezin/Lalande -kolmikko pystyy pelaamaan maalissaan. Toki uhrautuvalla pelillä Valko-Venäjä voi yllättää isommankin joukkueen, onhan se joskus kaatanut erään Ruotsinkin..

Yhdysvalloilla on melko nimetön, mutta taatusti nälkäinen joukkue pelissä. Maalivahti Tim Thomas tulee olemaan paljonvartijana niin johtajana kuin tulppana tulevissa peleissä. Ensimmäisessä pelissä olisi tärkeä saada myös kenttäpelaajille onnistumisia. Valko-Venäjää vastaan niitä pitää tulla hyvissä ajoin, sillä mitä pidempään peli säilyy 0-0:ssa, sitä enemmän uskoa isäntämaan miehistö saa omaan peliinsä.

Tulos: 1-4. USA rutiinivoittoon vaikean alun jälkeen.

Link:

http://www.super-streams.net/triplaj.htm (Suomeks, bad quality >:(( )
http://cricfree.tv/tsn-1-live-stream.php (English)
http://www.sambasoccer.pw/ch12.html
http://nfl-streaming.tv/stream38.html
http://www.coolsport.tv/stream38.html
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=260977&part=sports

In English:

Want to watch ice hockey for free but your country’s policy forbids it? Don’t worry, we offer links for EVERY single game and every single day. It’s totally free and legal at least here in Finland. Links will be updated under the game name before the match.

Tags: Katso Kanada-Ranska netistä ilmaiseksi, Katso Sveitsi-Venäjä ilmaiseksi netistä, free jääkiekko stream, Mm-kisat ilmaiseksi, Free Canada-France stream online, Free Switzerland-Russia stream, mm jääkiekko 2014 ilmaiseksi, USA valko-venäjä suorana netistä ilmaiseksi, Slovakia ja Tsekki free stream online 9.5.2014

P.s. Tästä jotain alternatiiveja: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=260977&part=sports
http://www.ceskatelevize.cz/mshokej/

Leave a Comment