Day 8: Leijonilla kohtalon ottelu, Slovakia jahtaa pisteitä Ruotsia vastaan

Tänään vaaditaan onnistumista! Wikimedia commons. Arkistokuva/Urheiluässä

Tänään jälleen ohjelmassa neljä ottelua. Suomalaisittain mielenkiintoisin on peli, jossa Sveitsi ja Leijonat kamppailevat pisteistä. Tappio tietäisi vaikeaa tietä pudotuspeleihin, voitolla paikka neljän joukkoon näyttää todennäköisemmältä.

16.45

USA – Kazakstan
4 – 3 ja.

USAlla on tähän peliin ryhtiliikkeen paikka nöyryyttävän Latvia-tappion jälkeen. Varmalta näyttänyt jatkopaikka on muuttunut vähitellen taisteluksi jatkopaikasta, eikä virheisiin ole varaa. Tosin Kazakstan on joukkueena turnauksen toisiksi huonoin, joten tässä pelissä lipsumisvaaraa tuskin on. USA voittanee pelin. Maalissa saatetaan tosin nähdä joku muu, kuin tähän mennessä torjunut Tim Thomas.

Link:

http://cricfree.tv/tsn-2-live-stream.php (In English)
http://www.coolsport.tv/stream22.html

Kanada – Italia
6 – 1

Italia tarvitsisi pisteitä, mutta Kanada tuskin niitä antaa. Niin vakuuttavaa joukkueen meno on tähän mennessä ollut. Tässä ottelussa lieneekin kyse lähinnä siitä, kuinka paljon Italia häviää. Tulosveikkauksia?

Link:

http://bliner-planet.info/tv4swe.html
http://cricfree.tv/tsn-1-live-stream.php (In English)
http://www.coolsport.tv/stream21.html

Lisäksi näistä saattaa tulla jompikumpi peli. Eli ne kannattaa tarkistaa, jos linkit eivät toimi. Chatissa on myös varmasti ystävällistä väkeä, jotka voivat auttaa pelin löytämisessä:

http://bliner-planet.info/tv3sport1.html
http://www.super-streams.net/triplaj3.htm
http://antenasport.com/sport1russia.html
http://bliner-planet.info/russia2.html

20.45

Ruotsi – Slovakia
3 – 1

Kova kamppailu tulossa. Ruotsi lähtee selkeänä ennakkosuosikkina peliin, mutta Slovakia on aina yllätysvalmis ja toisaalta, se kaipaa pisteitä enemmän kuin Ruotsi. Ruotsilla on parempi hyökkäys, puolustukset ja maalivahtipeli ovat tasaväkisiä. Erikoistilanteet tulevat ratkaisemaan tämän ottelun, ja lähtökohtaisesti Ruotsi on niissä vahvempi.

Tulos: 3-2

Link:

http://bliner-planet.info/tv4swe.html (“HD”, På Svenska)
http://www.coolsport.tv/stream22.html
http://antenasport.com/sport1russia.html (VLC)
http://ssportuzivo.altervista.org/x-sport-ua-vlc.html (VLC)
acestream://6fc3d2b7eaae6c2e6c12584d3a19342154de332b

Suomi – Sveitsi
3 – 2 vl.

Pakkovoitto

Molemmilla joukkueilla riittää panosta otteluun. Suomella on tähän mennessä kasassa kuusi pistettä, Sveitsillä kolme. Sekä Suomi että Sveitsi ovat pelillisesti alisuorittaneet tähän mennessä, joten tämä peli tulee olemaan tärkeä. Voitolla Leijonat pääsee turvalliseen yhdeksään pisteeseen, mikä alkaa olla jo lähellä jatkopaikkaa. Tappiolla Sveitsi tulee tasapisteisiin ja jatkoon pääsy muuttuu enemmänkin arpapeliksi.

Maalivahtipelissä Suomella on selkeä etu. Pekka Rinne on tähän mennessä pelannut vakuuttavasti, eikä NHL-kauden lopussa olleesta epävarmuudesta ole ollut tietoakaan. Vastaavasti Sveitsillä Reto Berra ja kumppanit eivät ole olleet parhaassa vireessään. Puolustuskalustossa Sveitsi vetänee pidemmän korren, tosin Suomen parhaat puolustajat ovat vertailukelpoisia. Hyökkäys on tasaväkinen etukäteen, tosin tänään Erik Haula tekee debyyttinsä maajoukkueessa. Jos Haula on samassa vireessä kuin NHL:ssä, tulee etu tässä olemaan Suomella.

Tulos: En ennusta, mutta Leijonat voittaa!

Link:

MTV3 suora lähetys, tai Katsomon kautta ilmainen striimi
http://www.coolsport.tv/stream21.html (Suomeksi) (Alkaa vasta vähän ennen peliä)
http://tripla-j.webs.com/ (Laatu tasoa peruna, mut studio kuunneltavissa)
http://bliner-planet.info/russia2.html
http://ssportuzivo.altervista.org/russia2sport1.html
acestream://1a38d77bbbe3e08ac60633e159c5583a3f10648bTags: Mm-kisat ilmaiseksi netistä 2014, mm-kisojen pelit 14.5.2014 suora hd stream, Mertarannan selostuksella mm-kisat ilmaiseksi,Tags: Watch ice hockey world championships online for free, 5. päivän jääkiekon mm-kisapelit ilmaiseksi netistä, Mertaranta Stream HD:na,
Tags: 12.5.2014 striimit mm-kisat, Katso jääkiekon mm 2014 ilmaiseksi netistä, mm 2014 stream, Tsekki-Kanada ilmaiseksi netistä, Venäjä USA ilmaiseksi netistä, Katso Sveitsi – valko-venäjä ilmainen stream netistä, Free Mertaranta Stream, Mertarannan selostus ilmaiseksi netisä, jääkiekon mm-kisojen kaikkijääkiekon mm 2014 free stream lähetykset ilmaiseksi,jääkiekon mm 2014 live stream,jääkiekon , Canada Italia online for freekatoso suomi sveitsi netistä ilmaiseksi mertaranta selostus
, Freee Finland Switzerland stream onlione, Free Sweden Slovakia stream onlinemm 2014 ilmaiseksi, USA KAzakstan online for free, Coolsport striimit ilmaiseksi netistä, Ilmainen HD-lähetys Jääkiekon mm-kisat 2014

Leave a Comment