Day 7: Leijonat hyökkää Valko-Venäjän kimppuun


Seitsemäntenä päivänä Suomi kohtaa pelissään Valko-Venäjän. Panokset ovat isot Suomelle, sillä tappio tietäisi jatkopaikan vaikeutumista huomattavasti. Molemmilla joukkueilla on tällä hetkellä jonkinlainen nousukausi käynnissä, joten Valko-Venäjäkin tulee antamaan kovan haasteen Suomelle.

16.45

Kanada – Tanska

Kanada voittaa, kuinka paljon?

Kanada on saanut pelinsä kuntoon ensimmäisen ottelun työtapaturman jäljiltä. Ranska-pelissä pelaajat olivat melko löysällä liikkeellä mukana, ja Ranskan oltua valmiina heti alusta alkaen yllätys oli mahdollinen. Se oli hyvä opetus kanukeille siitä, miten nykykiekossa organisoitu heikompikin vastustaja voi yllättää. Kanukit tuskin aliarvioivat Tanskaa tänään yhtä pahasti. Tanskalla on pari NHL-miestä, minkä lisäksi riveistä löytyy pelaajia Ruotsista. Materiaali kuitenkaan tuskin riittää kellistämään Kanadaa, sillä joukkue taistelee lähinnä paikasta ensi vuoden kisoihin. Kanukit ovat liian monta potkua edellä tässä ottelussa.

Tulos: 4-1

Link:

http://bliner-planet.info/tv3sport1.html (In Danish, great quality)
http://cricfree.tv/tsn-1-live-stream.php (In English)
http://www.coolsport.tv/stream37.html
acestream://fd609dd5df2bbf4ffdda0b5788ab544d237c0081

USA – Latvia

Jatkaako Latvia kiusaamista?

Latvia on ollut mukavan pirteä joukkue näissä kisoissa. Se onnistui jo yllättämään Suomen ja suorastaan dominoi sitä ottelua. Pelistä huomaa, että KHL-joukkueen saaminen on vienyt aavistuksen verran Latvian kiekkoilua eteenpäin. Tosin joukkue hävisi Saksalle, joten se oli iso kolaus jatkohaaveiden kannalta. USA on pelannut koko kisat hyvin ja ollut selkeästi positiivisella työilmeellä liikenteessä. Venäjää vastaan joukkue oli täysin unessa ja kenties ylilatautunut, joten turpaan tuli niin että heilahti. Tänään joukkue lienee paremmilla jaloilla liikenteessä. Maalivahtipelin tulee tosin onnistua hyvin, sillä Latvia on aina yllätysvalmis.

Tulos: 5-2

Link:

http://www.super-streams.net/triplaj.htm (Mertsi)
http://cricfree.tv/tsn-2-live-stream.php (In English)
http://bliner-planet.info/russia2.html (Russian, good quality)
http://live.drakulastream.eu/static/popups/219994850364570.html (Goodish quality)
http://www.coolsport.tv/stream38.html
acestream://1a38d77bbbe3e08ac60633e159c5583a3f10648b

20.45

Suomi – V-Venäjä

Säilyykö flow?

Suomi otti viime ottelussaan arvokkaan voiton kukistamalla Saksan lukemin 4-0. Pelissä oli paljon hyviä jaksoja, tosin toisessa erässä Leijonat oli jopa turhan tiukalla Saksaa vastaan. Tässä pelissä on Olli Jokisen viimeinen paikka herätä, sillä Erik Haulan tullessa joukkueeseen pitäisi hänen nousta kaiken järjen mukaan kakkoskentän sentteriksi. Myös monilta muilta odotetaan parempia otteita hyökkäyspäähän. Suomen alivoima on kokenut pienen kolauksen, sillä Petteri Wirtanen on sivussa ja saattaa jopa missata loput ottelut näissä kisoissa. Tomi Sallinen nousee hänen tilalleen nelosketjun sentteriksi ja onkin mielenkiintoista nähdä, onko Sallisella antaa uutta energiaa joukkueeseen.

Valko-Venäjä on tällä hetkellä Suomen edellä pisteissä, kun se on ottanut täyden pistepotin sekä Kazakstanilta että Sveitsiltä. Maalivahti Vitali Koval on pelannut melko hyvin ja aloittanee tänäänkin veräjänvartijana. Myös V-Venäjällä on paljon pelaajia KHL:stä oman KHL-joukkueen takia, tosin suurin osa pelaajista on melko kesyjä ja vaarattomia tälle tasolle. Leijonien pitää kuitenkin olla varovainen isäntien vaarallisimpien hyökkääjien kanssa. Voitto on molemmille tärkeä, ja etenkin Leijonien on voitettava, sillä tappio tästä tietäisi luultavasti putoamista neljän parhaan joukosta.

Tulos: Suomi klaaraa, 4-2.

Link:

http://www.coolsport.tv/stream37.html (Mertsi)
http://www.super-streams.net/triplaj3.htm (mertsii)
http://bliner-planet.info/russia2.html (Russian, good quality)
http://antenasport.com/sport1russia.html (VLC)
http://ssportuzivo.altervista.org/x-sport-ua-vlc.html (VLC)
acestream://811286c14596e260b52c3fff773ec659fbb4af62
acestream://85a210306b0629dd4118b688b5211e81f32b49af

Ruotsi – Ranska

Link:

http://bliner-planet.info/tv4swe.html (På Svenska, Good Quality)
http://bliner-planet.info/tv3sport1.html (In Danish, great quality)
http://www.coolsport.tv/stream38.html (På Svenska)
http://realtvsport.com/channel-3.phpTags:


Tags: Mm-kisat ilmaiseksi netistä 2014, mm-kisojen pelit 14.5.2014 suora hd stream, Mertarannan selostuksella mm-kisat ilmaiseksi,


Tags: Watch ice hockey world championships online for free, 5. päivän jääkiekon mm-kisapelit ilmaiseksi netistä, Mertaranta Stream HD:na,

Tags: 12.5.2014 striimit mm-kisat, Katso jääkiekon mm 2014 ilmaiseksi netistä, mm 2014 stream, Tsekki-Kanada ilmaiseksi netistä, Venäjä USA ilmaiseksi netistä, Katso Sveitsi – valko-venäjä ilmainen stream netistä, Free Mertaranta Stream, Mertarannan selostus ilmaiseksi netisä, jääkiekon mm-kisojen kaikkijääkiekon mm 2014 free stream lähetykset ilmaiseksi,jääkiekon mm 2014 live stream,jääkiekon mm 2014 ilmaiseksi

Leave a Comment