Day 6: Sveitsi ja Saksa kamppailevat pisteistä

By s.yume . [CC-BY-2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Kuudentena päivänä ei myöskään ole ohjelmassa kahden ennakkoon kovan joukkueen ottelua. Kenties eniten panosta löytyy Sveitsin ja Saksan välisestä ottelusta, jossa Sveitsi on ainakin pakkovoiton edessä, sillä tappiolla tai jopa jatkoaikavoitolla sen haaveet pääsystä puolivälieriin saisivat kovan kolauksen. Myös toisessa lohkossa vahva joukkue on pakkovoiton edessä, sillä Slovakialla on vasta yksi piste kasassa. Tappio Norjalle käytännössä tarkottaisi sitä, ettei joukkue pelaa jatkopeleissä.

16.45

Sveitsi – Saksa
3 – 2

Kiihkeä paikalliskamppailu

Sveitsin ja Saksan välisessä pelissä on isot panokset. Kyseessä on muutenkin Keski-Euroopan “Suomi-Ruotsi -ottelu”, joten tunnetta pelistä löytyy. Molemmilla on fanaattiset kannattajat ja joukkueissa tiedetään, että tappiolla pelit päättynevät todennäköisesti jo alkulohkoon. Saksa tarvitsee juuri tästä pelistä pisteitä jos se haluaa neljän joukkoon, Sveitsillä taas ei ole enää varaa pistemenetyksiin. Kova taistelu siis tulossa. Sveitsin maalivahtipelin tulee parantua tähän peliin, sillä yksikään veräjänvartijoista ei ole vielä varsinaisesti vakuuttanut.

Tulos: Sveitsi vie 3-2

Link:

http://bit.ly/1jt5M2Y (VLC)
http://www.coolsport.tv/stream35.html
http://realtvsport.com/channel-2.php
acestream://1a38d77bbbe3e08ac60633e159c5583a3f10648b

Tsekki – Italia
2 – 0

Maalintekoharjoitus?

Tsekki on alisuorittanut kisoissa tähän mennessä, tosin se on alkuvaiheissa joutunut pelaamaan vain kovia joukkueita vastaan. Italia taas on onnistunut ottamaan voiton Ranskasta, mutta Ranskan kaadettua pari ennakkoon kovempaa ei sillä voitolla ole väliä. Italialla tuskin on tässä ottelussa mahdollisuuksia, sillä Tsekeillä on yksinkertaisesti selvästi parempi joukkue. Italia keskittyneekin häviämään mahdollisimman pienin lukemin.

Tulos: 4-1

Link:

http://bit.ly/1k12AAv (VLC, på Svenska, HD) (Recommended)
http://www.sdw-net.net/channels/iptv/ct4-sport.php (VLC)
http://bliner-planet.info/tv3sport1.html (HD, Danish)

20.45

Venäjä – Kazakstan
7 – 2

Suupalaksikin kutsutaan

Tässä ottelussa ei tarvitse voittajaa arpoa. Kenties ensimmäisen maalin syntyajasta voidaan vääntää kättä? Tämä ottelu lienee ensimmäinen koetus Venäjän joukkuepelille eräällä tapaa: pysyykö joukkue joukkueena, vai alkavatko yksilöt sooloilemaan, kun vastassa on ennakkoon heikompi vastustaja? Jos näin käy, voi peli mennä sekaisin puolivälieriin mennessä…

Tulos: 6-1

Link:

http://bit.ly/T2YGxB (Russian? VLC)
http://www.coolsport.tv/nfl-live-streaming-34.html
http://premierspor.com/ch2.html (Im Deutsch)
acestream://cdbdca98cb901e205372a6cfb6d191b08f912dab

Slovakia – Norja
5 – 2
Kiusaako Norja? Herääkö Slovakia?

Norja on näissä kisoissa pelannut miehekkäästi ja se on onnistunut sopeuttamaan taktiikkaansa vastustajien mukaan. Norja on ottanut pisteitä jo päävastustajiaan vastaan ja Ruotsia se piinasi kolmanteen erään asti. Slovakia on kontannut näissä kisoissa ja onnistui häviämään jopa Ranskalle. Nyt on heidän viimeinen tilaisuutensa päästä kiinni taisteluun jatkopaikoista, sillä tappiolla neljäskin sija karannee liian kauas. Johtavien pelaajien pitää alkaa johtaa.

Tulos: 3-3. Jatkoille mennään.

Link:

http://www.super-streams.net/triplaj.htm (Suomeksi, bad quality)
http://bit.ly/1jt6bT5 (recommended, hyvä laatu)
http://bliner-planet.info/russia2.html
http://www.sdw-net.net/channels/iptv/ct4-sport.php
http://www.coolsport.tv/nfl-live-streaming-35.html

Tags: Mm-kisat ilmaiseksi netistä 2014, mm-kisojen pelit 14.5.2014 suora hd stream, Mertarannan selostuksella mm-kisat ilmaiseksi, Saksa-Sveitsi ottelu suorana netistä, Free live stream online Germany versus Switzerland, Watch Slovakia Norway online for free,Watch Czech Republic – Italy online for free, Watch Russia – Kazakstan Ice hockey match totally free online stream

Mainos:

Leave a Comment