Day 4: Leijonilla välipäivä, USA ottaa mittaa Venäjästä

Neljäntenä päivänä ei ole ohjelmassa Suomen pelejä. Päivällä Tsekki ottaa mittaa Ranskasta, joka onnistui kukistamaan Kanadan alkusarjan ottelussa. Sveitsi hakee onnistumisia Valko-Venäjää vastaan, jolla on alla voitto edellisestä ottelusta. Illalla pelataan kaksi mielenkiintoista ottelua, kun voittamattomina jatkavat Venäjä ja USA kohtaavat. Toisessa pelissä Kanada joutuu todelliseen testiin Tsekin kanssa.

16.45

Flag of Slovakia.svg Slovakia – Ranska Ranska
3 – 5

Yllättääkä Ranska uudelleen?

Miroslav Satan. Tekijä: Piontrek18 (Oma teos)
[CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)].
 lähde: Wikimedia Commons

Slovakialla on allaan kaksi tappiota. Ne ovat tulleet ennakkoon kovempia maita, Kanadaa ja Tsekkiä vastaan. Tsekiltä joukkue onnistui ottamaan sentään pisteen. Vastaavasti Ranskalla on kaksi pistettä kasassa, kun se yllätti Kanadan rankkareilla ja hävisi Italialle. Molemmilla on tässä ottelussa panosta, sillä Ranskan pitää vielä saada jostain pisteitä, jotta se pysyy A-sarjassa. Slovakia tarvitsee pisteitä, jotta se pääsee neljän joukkoon ja saa mahdollisimman “helpon” puolivälierävastustajan.

Ennakkoon Slovakia on selvä ennakkosuosikki. Sillä on paremmat pelaajat joka osa-alueella ja toisaalta myös rutiinia voittamisesta. Ranskaa ei saa tosin aliarvioida, sillä sen ykkösketju oli ensimmäisessä ottelussa erittäin vaarallinen ja Ranskan maalivahti Cristobal Huet on parhaillaan erinomainen. Jos Ranska saa puolustuksen pysymään kasassa ja Slovakia ei onnistu tehokkaasti, voi pelistä tulla vaikea.

Tulos: Slovakia avaa voittotilin, 3-2.

Link:

http://www.sdw-net.net/channels/iptv/ct4-sport.php (VLC, good quality, CT 4 sport)
http://bliner-planet.info/tv3sport1.html (Joku vlc)
http://bliner-planet.info/tv4swe.html (TV4)
http://www.coolsport.tv/stream37.html
http://www.vipboxeu.co/ice-hockey/227472/1/slovakia-vs-france-live-stream-online.html (French stream)

Flag of Switzerland.svg Sveitsi – Flag of Belarus.svg V-Venäjä
3 – 4

Toipuuko Sveitsi oikeusmurhasta?

Viime vuonna Sveitsi ylsi finaaliin. Tänä vuonna on tiukempaa. Tekijä: Christophe95 (Oma teos)
[CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], lähde: Wikimedia Commons

Suomalaisittain puhutuin oikeusmurha tapahtui pelissä Venäjää vastaan, kun Pekka Jormakka jyrättiin päähän kohdistuneella taklauksella sairaalakuntoon. Sveitsi kärsi edellisessä pelissään USA:aa vastaan myös tuomareiden päätöksistä, kun siltä hylättiin kaksi päivänselvää maalia. Se myös hävisi pelin 3-2, joten jossiteltavaa jäi. Sveitsillä ei ole vielä voittotili avattuna, isäntämaa taas sai edellisestä pelistään Kazakstania vastaan täydet kolme pistettä.

Tässä ottelussa Valko-Venäjä lähtee selvänä altavastaajana, mutta sillä on hyvä mahdollisuus haastaa. Sveitsin hyökkäyspelaaminen on ollut tutun tehotonta ja onnistumisia pitäisi pikkuhiljaa tulla. Valko-Venäjällä hyökkääjät ovat onnistuneet kohtalaisesti. Maalivahtipelissä Sveitsillä on selkeä etulyöntiasema ja sen puolustus pystynee pitämään vastustajan melko hyvin poissa vaarallisilta paikoilta. Onnistumisia pitää kuitenkin tulla, sillä muuten Sveitsi toistaa olympialaisten farssin. Samalla vaihtuisi myös päävalmentaja.

Tulos: nihkeää on, mutta Sveitsi voittaa. 2-1

Link:

sop://broker.sopcast.com:3912/151719 (Good quality, russian)
http://bliner-planet.info/russia2.html (VLC, okay quality)
http://ssportuzivo.altervista.org/sport1russia.html#.U3DKBPl_tgM (some VLC)
http://www.coolsport.tv/stream38.html

20.45


Flag of Russia.svg Venäjä – Flag of the United States.svg USA
6 – 1

Miten USA suoriutuu?

Tämä mies on tehnyt ihmeitä Venäjälle. Arkistokuva/Wikimedia

Venäjä on tähän mennessä marssinut voitosta voittoon, eikä sillä ole oikeastaan ollut missään vaiheessa suuurempia vaikeuksia vastustajiaan vastaan. Nyt eteen marssii kuitenkin toistaiseksi vaikuttavin este, kun USA ottaa mittaa Venäjästä. USA:lla on nuori joukkue, mutta se on pelannut pirteää ja ennakkoluulotonta kiekkoa. Viimeisenä lukkona Tim Thomas on onnistunut antamaan pakeille työrauhan torjumalla tasaisen varmasti.

Venäjä ei kalpene maalivahtiosastolla. Sillä on heittää luukulle useita NHL:n kovatasoisia maalivahteja. Bobrovski lienee valinta tähänkin peliin. Venäjällä on parempi pelaajamateriaali lähtökohtaisesti, mutta pystyykö se pelaamaan yhä joukkueelle? Toistaiseksi valmennus on saanut lietsottua Venäjän vakuuttavaan vireeseen ja sooloilijat ovat loistaneet poissaolollaan. Jopa Ovechkin on saatu pelaamaan hänelle poikkeuksellisella tavalla joukkueelle. Diivailun poissaolo on tehnyt joukkueesta vaarallisimman moneen vuoteen. Tämän sai myös Suomi kokea.

Tulos: Venäjä ei sula, 5-3.

Linkki:

http://bliner-planet.info/tv3sport1.html (“HD”)
acestream://85a210306b0629dd4118b688b5211e81f32b49af
sop://broker.sopcast.com:3912/173173 (scheduled)
http://live.drakulastream.eu/static/popups/21960805310420.html (In Russian)
http://www.super-streams.net/triplaj.htm (Suomeksi, surkeella laadulla)
http://www.coolsport.tv/stream37.html
http://cricfree.tv/tsn-2-live-stream.php (In English)

Alternative sopcasts and browser streams: http://livetv.sx/en/eventinfo/231585_russia_usa/

Tšekin lippu Tsekki – Flag of Canada.svg Kanada
3 – 4

Jatkuuko Kanadan lento?

Jagrilta vaaditaan johtajuutta, sillä Kanadan kukistaminen vaatii vahvoja otteita. Kuva: s.yume from Vancouver, Canada (Russia vs. Czech Republic) [CC-BY-2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], lähde: Wikimedia Commons

Kanada onnistui kukistamaan Slovakian 4-1, joten työtapaturma Ranskaa vastaan tuli kuitattua. Tsekillä on takanaan voitto Slovakiasta jatkojen jälkeen ja rankkaritappio Ruotsia vastaan. Joukkue on onnistunut pelaamaan hyvin ja se on selvinnyt jopa ilman NHL-maalivahteja kohtalaisesti.

Kanadalla on lähtökohtaisesti kovempi kokoonpano ja edellinen peli oli jo näyte paremmasta. Tsekki on kuitenkin aina vaarallinen ja etenkin sen vastahyökkäykset ja erikoistilanteet tulevat olemaan Kanadalle vaarallisia. Kanadan tulee myös onnistua maalivahtipelissä.

Tulos: Jatkoaika.

Linkki:

http://www.sdw-net.net/channels/iptv/ct4-sport.php (VLC, good quality!)
http://bliner-planet.info/tv12swe.html (På Svenska, better quality :D!)
 http://www.coolsport.tv/stream38.html
http://cricfree.tv/tsn-1-live-stream.php

Jotain pelejä päivän aikana suomeksi: http://www.super-streams.net/triplaj3.htm

Tags: 12.5.2014 striimit mm-kisat, Katso jääkiekon mm 2014 ilmaiseksi netistä, mm 2014 stream, Tsekki-Kanada ilmaiseksi netistä, Venäjä USA ilmaiseksi netistä, Katso Sveitsi – valko-venäjä ilmainen stream netistä, Free Mertaranta Stream, Mertarannan selostus ilmaiseksi netisä, jääkiekon mm-kisojen kaikki lähetykset ilmaiseksi, osa lähetyksistä HD-laadulla, Jääkiekon mm 2014 hd-lähetykset ilmaiseksi netistä, Canada versus Czech Republic online for free, free stream, USA versus Russia online for free 12.5.2014, Slovakia Ranska ilmaiseksi netistä, Slovakia versus france live st

ream online for free ice hockey world championships 2014, Switzerland Belarus ice hockey game online stream for free–>

Leave a Comment