Mistä löydän striimejä?Olen tässä vuosien saatossa jakanut useita kertoja linkkejä erilaisiin tärkeisiin peleihin ja tapahtumiin. Tulen näin tekemään jatkossakin, mutta jaan silti tässä pari sivustoa, joista löytyy käytännössä aina ainakin seuraavat lajit:

– Talviurheilu (Winter Sports)
– F1
– Football (Soccer)
– Am. Football
– Jääkiekon NHL, KHL, Ruotsin liiga
– Yleisurheilu (Athletics)

Ennen kuin edes harkitset striimien katsomista, lataa adblock plus tai vastaava selaimeesi. Löydät sen joko Chromen kaupasta, tai googlettamalla omalle selaimellesi sopivan version. Muista myös, ettei striimien katsominen tai linkkien jakaminen ole laitonta.

1. Drakula Stream

Tää sivusto on kulkenut useilla nimillä vuosien saatossa, varmaan jonkin paikallisen lainsäädännön vuoksi. Sivustolta löytyy toisinaan erittäin helmiä striimejä, toisinaan jäädään vähän heikomman laadun uhriksi. Joka tapauksessa kaikkia mahdollisia tapahtumia löytyy, joten suosittelen.

This site is full of streams for multiple events. Only minus is that sometimes the quality sucks, but sometimes you might even find some close to HD streams, so I won’t complain.

Osoite/www:

 http://www.drakulastream.eu/

2. Nutjob!

Nutjob tarjoaa pähkinätöitä. Paljon mielenkiintoisia tapahtumia, joita voi löytää ohjelman avulla “schedule”-osiosta. Osa striimeistä tulee hyvällä laadulla, suurin osa kuitenkin keskivertolaadulla. Joka tapauksessa, joskus löytyy myös helmiä. Kannattaa tarkkailla!

Despite of it’s odd name, it offers us quite often some events we would want to see but we can’t see due to our legislation or stuff. Some streams are in brilliant quality, but mostly the events are found on medium one. You can check for the game you seek (and with the language information provided) from the Schedule part.

Osoite:/www:

http://nutjob.eu/

Where can I watch safe online sport streams for free, watch ice hockey online for free, free NHL events online for free, Jääkiekon mm-kisat 2014 ilmaiseksi netistä, Free formula one season, katso formulat ilmaiseksi netistä 2014, ilmaiset v6 formulat, Free diamond league, timanttiliiga ilmaiseksi netistä, nhl ilmaiseksi netistä, ilmainen stream 2014, urheilustriimit.


HUOM! SM-liigan 3. kierros aikataulujen mukaan: http://santerinassa.blogspot.fi/2014/01/sm-liiga-ilmaiseksi-netista.html

Leave a Comment