Pikkuleijonien puolivälierä ilmaiseksi netistä

Suomi on onnistunut pääsemään u-20 kisoissa pelaamaan mitaleista. Puolivälierässä kaatui Tsekki. Seuraavaksi vastaan tulee Kanada. Moni meistä haluaisi katsoa pelit ilmaiseksi ja siihenkin löytynee ratkaisuja netistä.

Yksi lähde, josta pelin löytää 100 % varmasti, joskus jopa hyvällä laadulla:
Huomenna sitten metsästetään suomenkielisiä linkkejä/laadukkaita striimejä. Vinkkejä voi laittaa kommenttikenttään ja/tai chattiin!
Myös toinen välierä Ruotsin ja Venäjän välillä tulee löytymään tuolta 100 % varmuudella.
Both games today, both Russia-Sweden and Canada-Finland, can be found on the links above. Totally free.
Tags: Watch under 20 world championships online for free, junior mm online for free, junior wc online for free, ice hockey, live ice hockey junior stream, Ice hockey mm online for free, nuorten MM-kisat ilmaiseksi Netistä, Suomi-kanada Välierä ilmaiseksi netistä, Finland Canada Stream online for free, Russia-Sweden ice hockey match online for free

Contact: Twitter @Santerinassa

Leave a Comment