Cheekin salaisuus selvisi


  • Cheek Summer Upissa 2013. Seuraavana vuonna luvassa on keikka isommalla areenalla.
    Cheek Summer Upissa 2013. Seuraavana vuonna luvassa on keikka isommalla areenalla.
Tänään kello 13 alkaneessa lehdistötilaisuudessa Cheek paljasti viimein, mikä hänen suuri tulevaisuuden hankkeensa on. Cheek on solminut Olympiastadionin kanssa sopimuksen ja hän tulee päättämään ensi vuoden kalenterikiertueensa elokuussa stadikalla pidettävällä keikalla.
Keikka tulee siis olemaan suomalaisessa mittakaavassa suuri. Cheek tulee siis tulevaisuudessakin jatkamaan esiintymistään suomen kielellä, eikä hän ainakaan toistaiseksi tähtää kansainvälisille areenoille. Olympiastadionin keikka on toki suomalaisella artistille jotain suurta ja mittakaavassaan ainutlaatuista.
Suuta kuivaa ja jännittää. Sumeni hetkeksi silmissä, se kuvaa tätä tunnelmaa. Ei me lähdettäisi tekemään tätä, ellemme uskoisi sitä voivamme tehdä“, Cheek kommentoi lehdistötilaisuudessaan. Lisäksi hän kertoi aloitteen keikalle tulleen stadionin puolesta.
“Tiedote oli pettymys”
Toki erilaisten vihjeiden kautta moni uskalsi jo veikata keikkaa stadionilla, mutta silti netissä on jo nyt onnistuttu ilmaisemaan pettymystä tiedotteen sisällöstä. Cheekiä vastustava joukko pettyi luonnollisesti siihen, ettei Cheek kertonutkaan lopettavansa uraansa. Moni odotti myös jotain erikoista, esimerkiksi Cheekin siirtymistä bisnes- tai urheilumaailmaan. Toisaalta Cheekin uskottiin jopa valtaavan kansainvälisesti suuria areenoita.
Innokkaimmat Cheek-fanit tosin ovat varmasti riemuissaan, sillä tunnelma olympiastadionilla tulee olemaan käsinkosketeltava.

Leave a Comment