Toinen päivä – puolivalojengit voittoon,, Suomi herättää vielä kysymyksiä

Suomen peli takana taas. Toinen peli, toinen voitto, joten tilasto näyttää hyvältä. Tänään saatiin monta vastausta Suomen tilanteeseen.

Ensinnäki, paikka 4 joukkoon omassa lohkossa on täysin omissa käsissä ja mahdollinen. Suomella on erittäin kova ykkösketju, joka saa aikaan sen pari maalia peliä kohden. Muut ketjut ovat olleet hyviä puolustamaan. Vielä pitäisi saada hyvin toimiva kakkosketju aikaan, itse voisin kuvitella Savinaista siihen. Viitaluoman paikka taas ei olisi 2 parhaassa ketjussa. Suomella on sentteriongelmia. Lisäksi voidaan kysyä, mitä käy, jos ykkösketjulla on huono peli – kuka tekee maalit? Ongelmaa ei tietenkään tulisi olla esim. Ranskaa vastaan, sillä siinä pelissä myös SM-liigatason jannut voivat niitä maaleja tehdä.

Maalivahtitilanne.. Raanta pelasi hyvän pelin. Luotettava, nopeat reaktiot, ei kauheasti tiputellut. Blogissani Raannasta lisää juttua ja huttua.

Muita huomioita tältä päivältä.. Ensinnäkin, Venäjä näytti vahvalta. Siellä selkeästi annetaan näyttöjä myös Sotshiin ja halutaan voittaa sekä pelata isänmaalle. Peliin ei lähdetty puolivaloilla, vaikka vastasssa ei mikään ennakkosuosikki ollutkaan. USA lähti puolivaloilla Itävallan kanssa, mutta nousi voittoon. Kanadakaan ei saanut täyttä myllyä aikaan, toisaalta Tanskan paketti oli yllättävän hyvä. Tanska voi myös järjestää vielä ylläreitä näissä kisoissa.

Ruotsin peli on vielä tätä kirjoittaessa kesken, mutta johtoasema heillä on. Uskon yhä vakaasti heidän voittoonsa ja pistetilin avaamiseen. Mielenkiintoiseksihan tilanne muuttuu, jos sitä voittoa ei tule, sillä sitten alkaa olla muutama pakkovoittopeli edessä.

Huomen jatketaan taas uusien linkkien kanssa, siihen asti tsau!

Leave a Comment