Tämän takia VLC ei toimi koneessasi

Kaatuileeko VLC-player? Tuntuuko siltä, että lähetys kestää vain 10 s ja sitten tulee jo blanck screen? Ei hätää, syy on siinä, ettei windows8:lle ole vielä kunnollista versiota.

Tässä linkki uutisen http://muropaketti.com/vlcn-windows-8-version-kehitys-etenee-vauhdilla. Version kehittely on siis vielä vaiheessa, näin ollen VLC saattaa olla hyvinkin epäsopiva, ei väliä mitä muutoksia teet. Tälle ei siis vaan voi mitään, joten VLC:n sijaan joutuu käyttämään muita striimejä W8:lla.

Jos sinulla on kuitekin ongelmia mutta ei w8:a, katso ohjeita tästä. Jos sekään ei auta, niin unohda VLC. Mikäli katsot videota online-tilassa, suosittelen lataamaan vlc web plug-inin.

MM-kisoihin liittyen http://www.ceskatelevize.cz/mshokej/video/ – kanava lähettää paljon hyviä pelejä, mutta ne eivät toimi kovin hyvin, jos ei ole käytössä tsekki-proxya. Kannattaa kokeilla jotain web proxya, kuten http://www.pxaa.com/proxy/czech-republic.php tai sitten syöttää omaan koneeseen jotkin tsekkiläiset proxy-arvot. Nämä löytyvät googlettamalla.

Leave a Comment