Santerin ässän kautta MM-kisat kokonaan ilmaiseksi – kerro kaverillekin

Moro kaikki,

Meikäläinen on nyt ottanut sydämen asialleni tämän MM-kisojen ilmaisuuden. Omasta mielestäni mm-kisojen laittaminen kortin taakse rikkoo kansalaisten vapausoikeuksia, etenkin kun kisat ovat aina olleet kansallisesti tärkeitä. Myös Mertarannan siirtäminen käytännössä maksukortin taakse on törkeää rahastusta ja kertoo jotakin MTV3:n asiakaspalvelusta.

Jakakaa ihmeessä tämän blogin tekstejä. Levittämällä tietoa netin ilmaisista lähetyksistä saamme mahdollisimman usean katsomaan kisoja ilmaiseksi. Samalla MTV3:lle lähetetään viestiä siitä, ettemme ole tyytyväisiä heidän toimintaansa. Kansa äänestää jaloillaan.

Striimien katsominen ja linkkien jakaminen on täysin Suomen lain mukaista. Itse jos alkaa lähettää näitä lähetyksiä niin rikotaan lakia, joten siihen en ryhdy. Olen pelkästään vapaan tiedon välittäjä. Teen tätä täysin vapaaehtoispohjalta, ilman mitään maksua. Joten toivon, että edes jaatte ja jos on asiaa tai haluaa antaa kiitosta, niin tehdää se joko Twitterissa @santerinassa tai Facebookissa.

Kiitän syvästi seuraamisesta ja toivon teidän jatkavan blogin parissa vielä pitkään.

This blog is held completely volutnarily by me. I hope you will share these links to make WC available for everyone. If you have feedback, comments, suggestions or especially donations, contact me on Twitter @santerinassa or in facebook.

Thanks sincerely, hope you share this page!

Leave a Comment