F1 -kausi alkaa – katsothan kilpailut ilmaiseksi?

Taas se aika vuodesta, yksi kevään tulemisen varmoja merkkejä. Formulakausi uhkaa käynnistyä, alkaen Australian GP:stä Melbournessa 15-17.3.2013. 

Kautta on paha ennakoida millään tavalla. Varmaa lienee vain se, että Red Bull tulee olemaan vahva koko kauden. Varmaa myös se, että McLaren ja Ferrari haastavat tasaisesti, Lotus ja Mercedes tod.näköisesti myös suurimman osan kaudesta ja Force India, Sauber ja Williams pystyvät yksittäisiin yllätyksiin. Caterham ja Marussia taas ajelevat keskenään jumbopaikasta. Sarjassa ajaa 2 suomalaista, V.Bottas Nastolasta ja Kimi Räikkönen. Suomussalmen Heikki jäi tällä kertaa pois.
Monacon GP 2012
Millä tapaa saat sitten parhaan formulakokemuksen? JOS haluat asiantuntevaa selostusta, hyvin vähämainoksisia (tai ei mainoksia ollenkaan) sisältäviä lähetyksiä, niin HDTV-player ja Skysport+BBC f1 -lähetykset ovat tappavan hyvä yhdistelmä. Mikä olisikaan parempaa, kuin seurata ennakoita aivan varikkopilttuiden läheltä ja ennen kisaakin tunnelmia haistellaan lähtöruudukossa. Kisatiimien “vanhat” ja sarjan nykyiset kuskit heittävät keskenään rentoa läppää ja tunnelma on käsinkosketeltava… Suosittelen! MTV3 tarjoaa erittäin kalliin ja maksullisen vaihtoehdon, minkä lisäksi lähetykset ovat erittäin kaupallistettuja ja asiantuntijoiksi on osattu valita toinen toistaan pöljempiä pällejä. 
Avausta odotellessa…

Leave a Comment