Kommentti: ylimielinen Isinbaeva pelaa varmat mestaruutensa muiden pussiin

Jelena Isinbaeva. Maailmanennätysnainen seiväshypyssä, tehnyt ennätyksen toistakymmentä kertaa. Voittanut oikeastaan kaiken, mitä nainen voi voittaa, tienannut miljoonia lajillaan. Mutta pari viime kautta ovat olleetkin vähän heikompia…

Silti tämä neiti on niin ylimielinen, että kilpailuissa pelaa kovaa peliä liian alhaisissa korkeuksissa. Jos tiedetään, että kilpailua ei VOITETA ylittämällä näitä korkeuksia, mutta ne voidaan silti HÄVITÄ, jos ei saada tarpeeksi kovaa tulosta, niin miksi sitten jättää 1 korkeus seuraavaan korkeuteen, kun sekään ei välttämättä riitä? Ottaisi nyt vain sitten tuloksen joka korkeudesta, ja hoitaisi homman kolmannella tarpeeksi ylhäältä.

Joku sanoo tähän väliin, että hyppiminen vie voimia. Totta, mutta jos et saa mitään kunnon tulosta aikaan, niin säästyvät voimat ja mitalit jäävät muille. Ymmärtäsin Isinbaevan pelin, jos tulostaso olisi hänen maksiminsa lähellä (490 yms), ja sillo säästettäisiin voimia. Mutta nykytapa, jolla hän hyppää, on ylimielinen, tyhmä, ja maksoi jälleen mestaruuden ja olympiakullan Lontoossa.

Leave a Comment