Timo Soini ei osaa myöntää olevansa väärässä

Nyt kun olen katsounut tuota debattia Espanjan pankkituista niin huomaan, että yksi henkilö siellä jarruttaa yhteistyötä ja vaihtoehtojen löytämistä: Timo Soini. Kantaa hänellä ei tunnu enää olevan selkeästi mihinkään, vaan hän sortuu klassiseen kiertelyyn ja kaarteluun, jolla ei varsinaisesti sidota itseään johonkin tiettyyn kantaan, vaan siitä voidaan vielä luikerrella pois. Lisäksi Soini ei tarjoa mitään ratkaisuja mihinkään esittämäänsä “ongelmaan”, vaan kertoo vaan, kuinka hallitus on epäonnistunut siinä ja siinä, eikä mitään tehdä. Ei tee Timokaan.

Ärsyttävää, sanoisin. Kriisi on paha, ja Suomen tilanne ei ole mikään huikea. Ja sitten yksi idiootti yrittää levittää riitaa ja eripuraa kansan keskustaan. Hän valehtelee myös kansalle, ei tuolla miehellä ole muuta tarjota kuin turhaa retoriikkaa, joka ei johda mihinkään.

Hankala arvostaa Soinia, sillä hän ei tarjoa ratkaisuja. Tässä on ero esimerkiksi Urpilaiseen ja Kataiseen: heillä on selkeä kanta vakuuksiin ja Suomen säilymiseen eurossa. Vastaus on kyllä. Timo sanoo vain, että ei kannata, huono juttu, mitä eroaminen maksaa jne. Ei vastausta, vain eripuraa.

Kyllä Soinin aika on jo ohi. Eiköhän laiteta hänet pois eduskunnasta.

Leave a Comment