Kommentti: Pitkämäen uudet kujeet.

Moni ihminen on kritisoinut suomalaisheittäjä Tero Pitkämäen viime aikaisia esityksiä, ehkä jopa aiheesta. Tulokset ovat olleet heikkoja, alle 80 metrin. Moni sanoo, että hänen tulisi palata vanhaan tekniikkaan ja jättää Zelesny. Mutta…

Tero on huippu-urheilija, paluu entiseen ei käy. Tero haluaa tulla yli 90m heittäjäksi, eikä siihen vanhalla tekniikalla pystytty. Niinpä ainoa oikea ratkaisu oli vaihtaa valmentaja ja hakea jotain uutta. Alku on aina hankala, kyllähän sen ymmärtää. Vai kuka teistä oikeasti uskoi, että mies, joka on koko elämänsä heittänyt yhdellä tekniikalla, pystyy samantien heittämään uudella tekniikalla paremmin kuin ennen? Se ei ole yksinkertaisesti realismia! Kyllä Tero voi Zelesnynkin opeilla nousta, mutta se vaatii aikaa.

Leave a Comment