Tykkimies

Vähän päivittelen blogiin nyt kuulumisiakin! Eli aina ei oo täyttä asiaa, valitettavasti. Meikäläinen on siis aloittanut armeijan ja oman asevelvollisuuden suorittamisen tuolla Vekaralla 11.7 (Saapumiserä II/11, 1.KtPtri, 2.jaos, Tupa 4 jne.).

Millaista siellä sitten on? Aika rentoa, pakko sanoa. Kun tekee kaikki pyydetyt asiat oikein, ei ole mitään ongelmia selviämisen kanssa. Ainoa ongelma itelläni on tähän mennessä ollut palveluskengät, jotka aiheuttivat jo akillesjänteen tulehduksen (antoivat 7pv VMTL:ää, mutta käytin vain 2, hah!). Eli tähän mennessä tullut taaplattua lähinnä lomakengillä.

Ja sitten varoituksen sana kaikille, jotka suunnittelevat armeijaan lähtemistä tulevaisuudessa: uskokaa kavereitanne, älkää niitä kaikkia oppaita sun muuta! Niissä tieto on hieman… Muunneltua. Esimerkiksi aseiden väitetään olevan uusinta uutta, mutta omani taitaa viettää ensi vuonna 50v synttäreitä. Siivousvälineetkään eivät ole aivan niin moderneja kuin uskotellaan, ja osa vaatteista on myös vanhempia kuin voisi luulla.

Mut mitäpä tässä, tänään takaisin palvelukseen ja sitten torstaina kotiin, jos ei nyt jotain dramaattista satu. Seuraavalla lomalla ainakin Tampereen reissu edessä. Ehkä mahdollisesti päivittelen jotain tänne blogiinkin. Sen näkee sitten.

Hyvää kesänjatkoa kaikille, jotka vaivautuvat lukemaan tätä blogiani!

Leave a Comment