Timo Soini ei asettaudu presidenttiehdokkaaksi

Spekulaatiot Timo Soinin mahdollisesta ehdokkuudesta tuleviin presidentin vaaleihin voitaneen päättää tähän. Herra Soini ei tule asettumaan ehdokkaaksi vaaleihin.

(C) Perussuomalaiset.fi

Mistä näin varma tieto? Asia selviää jo tarkastelemalla hänen luonnettaan ja kykyjään toimia puhujana ja syöttää propagandaa kansan heikompiosaisille. Pääasia on kuitenkin se, että presidentin nykyinen valta on paljon pienempi kuin pääministerin. Näin ollen Soinin on järkevämpää odottaa seuraavia eduskuntavaaleja ja tehdä siellä siirtonsa. Jos persut jatkavat populismia ja Soini saa puolueelleen lisää kannattajia, nousee Soini vallan kahvaan.

Mitä sitten tapahtuu? Varmasti osa persuista ovat uhmakkaampia ja ovat yhtä avoimia kuin herra Hakkarainen tässä viime päivinä. Samanlaisia ehdokkaita tullaan varmasti valitsemaan ja saamaan läpi enemmänkin ensi eduskuntavaaleissa.

Mitä Soini sanoisi näihin lauseisiin?

“Kyllä kansa tietää!”

Lisäys: Soini asettautui tosiaan presidenttiehdokkaaksi, mikä hieman yllätti minut alkuun, mutta syy on selvä: kansa on jo alkanut tajuta, että puheet ovat hienoja mutta mitään ei ole tapahtunut. Puolueen suosio uhkasi laskea, ja positiivista näkemystä mediassa on (syystäkin) niukasti. Asettautuminen presidenttiehdokkaaksi antaa hänelle ja puolueelle samalla ehkä viimeisen mahdollisuuden tuoda oikeasti heidän mielipiteitään esille. Toisaalta kansansuosio tulee olemaan pienempi kuin Niinistöllä ja muilla, se on selvä: kansa tietää oikeasti, mikä mies tämä on.

2 Responses to “Timo Soini ei asettaudu presidenttiehdokkaaksi”

  1. Perussuomalaiset voidaan lyhentää peruss. tai käyttää koko puolueen nimeä. Loukkaavan nimityksen käyttäminen oikeuttaa vastapuolenkin käyttämään loukkaavaa nimitystä vastapuolensa edustajasta.

Leave a Comment